Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aklıma takıldı ?
LeVrEkCi yazdı:ankarada üyelerimiz artıyor izmirde çogalıyor hadi hayırlısı bakalım

ankara da izmir de vs. üyeler çoğalıyor ama siz hala istanbul merkezde organizasyon yapın bakalımSmile bizde seyredelim. size kaç kere dedim, şöyle abant gibi falan gelinde bir araya gelelim diye. hoş daha biz ankaralılar bir araya gelemedik.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
hoşbulduk serdar abi.ankara da ptt de çalışıyorum.evet abi malesef turna yakalamak bayağı zorlaşmış.ama şimdiye kadar yakalayabildiğim tek balık çeşidi turna olduğu için sadece ondan bahsedebiliyorum Smileacemilik ve yer bilmemezlik çok kötü abi Sad
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:ankara da izmir de vs. üyeler çoğalıyor ama siz hala istanbul merkezde organizasyon yapın bakalımSmile bizde seyredelim. size kaç kere dedim, şöyle abant gibi falan gelinde bir araya gelelim diye. hoş daha biz ankaralılar bir araya gelemedik.
valla o işi erden abi halledecem dedi artık top onda ben diyorum bize deniz kenarı bir yer bul araba çadır neyse cuma pazar serilelim o başka şeylerden bahsediyor mayısı bekliyoruz bakalım
Bul
tamam halledilsin bakalım, bu sefer istanbul da olsa gelicemSmile yani inşallah diyelim de şimdiden büyük konuşmuş olmayalım. başımdaki sorunları üç aşağı beş yukarı hatırlıyorsunuzdur.

istanbul organizasyonlarına istanbulu hiç bilmediğim için pek cesaret edemiyorum ama bir daha ki organizasyona, sağlık sorunları çıkmazsa inşallah katılacağım.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
lvntaydin yazdı:hoşbulduk serdar abi.ankara da ptt de çalışıyorum.evet abi malesef turna yakalamak bayağı zorlaşmış.ama şimdiye kadar yakalayabildiğim tek balık çeşidi turna olduğu için sadece ondan bahsedebiliyorum Smileacemilik ve yer bilmemezlik çok kötü abi Sad

hele bir sezon açılsında yer buluruz güzel kardeşimSmile yalnız başımda biraz sağlık sorunları var o yüzden şimdiden uzun vadeli sözler veremem, ancak bir iki gün sonrasını planlaya biliyorum. sezon açılsın allahtan hayırlısıSmile
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi