Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
resimler gerçekten üzücü
Forum kurallarından olan 8. madde'nin (8. T.C yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen yazılar içeren mesajlar forumlara gönderilemez.) dikkate alınarak yasak avlanma zamanında avlanan balıkların çekilmiş resimlerin forumdan kaldırılmasını talep ediyorum.
1- Kesinlikle, nisan ayından bu güne kadar olan süreçte, gönderilen hiçbir resmin avlanma zamanı dışında çekilmiş olduğuna inanmıyorum.
2- Kesinlikle, Bu resimlerin avcılar üzerinde bir afrodizyak etkisi yarattığını ve insanların avlanma dürtülerini ön plana çıkardıklarını inanıyorum.

İlginiz için teşekkürler ve yine mi bu konu demiyeceğineze inanıyorum.
Bul
74 Denemedir.
Bul
morbalık yazdı:Forum kurallarından olan 8. madde'nin (8. T.C yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen yazılar içeren mesajlar forumlara gönderilemez.) dikkate alınarak yasak avlanma zamanında avlanan balıkların çekilmiş resimlerin forumdan kaldırılmasını talep ediyorum.
1- Kesinlikle, nisan ayından bu güne kadar olan süreçte, gönderilen hiçbir resmin avlanma zamanı dışında çekilmiş olduğuna inanmıyorum.
2- Kesinlikle, Bu resimlerin avcılar üzerinde bir afrodizyak etkisi yarattığını ve insanların avlanma dürtülerini ön plana çıkardıklarını  inanıyorum.

İlginiz için teşekkürler ve yine mi bu konu demiyeceğineze inanıyorum.

Destekliyorum. Bu konuyu tekrar gündemem getirdiğiniz için teşekkür ederim.Ne yazık bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlayacağız.Ama karamsar olup mücadelemizden vazgeçmemeliyiz.Lütfen yasak sezonda avlanmayalım,avlananları uyaralım.

Şu hikayeyi anlatmak isterim; İki arkadaş kumsalda yürüyorlarmış.Bir süre sonra kumsalın dalgalar tarafından kıyıya savrulmuş denizanaları ile dolduğunu görmüşler.İçlerinden biri hemen eğilip birer birer suya atmaya başlamış.Fakat diğeri "Senin yaptığın da olacak şey değil hani. Baksana şuraya kumsalda binlerce var bunlardan.Hangi birini kurtaracaksın. Bir tek senin çaban hiç bir şeyi değiştirmez ki!" demiş.Bunun üzerine arkadaşı bir tanesini daha denize atarken, "Bak", demiş ," Onun için çok şey değişti!"...
Bul
Bakın forum kurallarında "Mesajlar gönderilemez" yazar ayrıca buraya resim ekleyen arkadaşların o balıkları ne zaman tuttuğunu bilemeyiz. Yasak dönemde buraya eklendi diye illa yasak dönemde tutulduğu kesin değildir. Ayrıca yasak dönemler hakkında sürekli uyarılara yapılıyor. Sorun buraya resim eklemek değil kişileri yasak dönemde avlanmalarını nasıl engelleriz. Buraya resim eklemeyen yüzlerce amatör balıkçı var onlar resim eklemeyince yasak dönemde avlanmıyorlarmı bunu bilemeyiz.

Resimler konusunda kaldırma işlemine gidilmeyecektir. Eğer resim ekleyen yasak dönemde avlandığını beyan ederse kendisi bilindiği gibi duyarlı kişilerce kurallara uyması rica edilir ve avlanma tarihi mesajından değiştirilir.

Ayrıca duyarlı avcılar zaten av yasağında avlanmaz ve resimlerinde kimseyi galeyana getirip av yasağını delmeye kalkacağını sanmam.

Lütfen resimler konusunda bu tür eleştiriler yapmayalım. Eğer bir eleştiriniz var ise o resmi buraya ekleyen kişiye direk belirtelim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  üzücü bir olay Ege 12 2,830 08-01-2007, 11:09
Son Yorum: Boğaziçi
  açılmayan resimler ozoca51 11 3,679 15-09-2006, 10:38
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi