Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İkiyüzbin Çupra!....
Ruhan Ozgen yazdı:ciftligi bukadar kıyının dibine getirirsen olcagı bu..orjinal bir turk isi..normal..sasırmamak lazım..şu yunanistanı taklit etseler bu konuda..kafi..baska sey istemez..rezil ettiler guzelim sahilleri..

bu çiftliklerin yemlenmesi standar dışında olduğunda inanılmaz su kirliliği hatta oksijen azalmasına neden olduğunu duymuştum daha önce
Bul
ama bu işte başka iş var bence.
Bul
fotokopici yazdı:ama bu işte başka iş var bence.
Erol abi balık ölümleri ile pazarı kaydırıyorlar gibi geliyor banada. ama devletten bekliyoruz işte. inşallah bir sonuç alırlar. dilerim suçlular cezasız kalmaz.
Bul
Bu satırlardan çok kez dile getirmemize rağmen maalesef bizim yapabileceğimiz pek bir şey olmuyor. Sadece üyelerimize ve onların sayesinde çevremize duyarlılığımızı aktarıp bilgilendirebiliyoruz. Bu başlı başına bir sorun umarım arzu edilen şekilde çözülür hem balıkçılığımıza hemde denizlerimize fayda sağlarlar. Bakın ben size kısacık bir bilgi vereyim gerisini siz düşünün. İzmir Ildırı'da bulunan orkinos çiftliği uzmanların belirlediği gereken mesafede değil. Bu hayvanların dışkısı tam bir manda boku gibi. Aynı havuzun içinde yüzlercesinin dışıkısı üstüste geldikçe oluşan kirliliği bir düşünün. Bu sadece küçük bir parça
Bul
benim temennim bu tür işletmecilerin hatalarından oluşan zararlar devletimize yük olmaz.devletimize gelen zarar bize gelen zarardır.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1 Milyon 200 bin ÇÜPRA Hamido 36 4,576 31-12-2011, 22:02
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi