Yorumları: 4,310
Konuları: 155
ilgilenen dostlara teşekkürler burada bi aile gibi olduk lütfen bu ortamı bozmayalım bozdurmayalım elimizden gelebilecek bişey varsa yapalım mümkünse .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
LeVrEkCi yazdı:rica ederim estafrullah kahır olurmu dostuz arkadaşız hepimiz asıl yük oktayla erdemin sırtında bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum hepimiz elimizden geleni yapıyoruz teşekkürler
İnanın ki 8 gün siteye giremedim. çoluk çocuktan ayrılıp seferberliğe gitmiş gibi foruma hasret kaldım. Kendimi bom boş hissettim. Kendim adına söyleyeyim. siz pişiriyorsunuz,biz de yiyoruz. Keşke bizimde çorbada tuzumuz olup sizlere hizmet verebilsek.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
MaVrUşGiL yazdı:Abi bu barındırma hizmeti verenlerin çoğu profesyonel değiller. Hali ile hesaplı olsun diyoruz ama adamlar verilen paranın bile hakkını veremiyor.
Bu adamlar yüzünden kayıtlı bilgi kaybı bile yaşadık. Haftada bir yedekleme yaptık oda kota aşımına sebep oldu ve masraf çıkardı. Kendi sistemimi kurmanın maliyetini araştırdım 2000-3000 dolar ancak oda 24 saatlik bir takip ve kesintisiz güç kaynağı istiyor.
Allah size kolaylık versin, ne diyim zor işlerle uğraşıyorsunuz
Yeni yılda şirket değiştiriyoruz ve makinamızı formatlattırıp yeniden kurduracağız