Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey gidi eski günler hey.....!
Sevgili dostlar, bu başlık altında geçmişde ve yakın tarihte dostlar ile birlikte yapmış olduğum kıyı ve tekne avları hakkında ''YOUTUBE'' de yer alan video paylaşımlarım yer almakta idi..İlle velakin bahse konuı sitenin sürekli olarak bazen kısa bazen de uzun aralıklar ile devamlı kapamnamasında dolayı ; videolarımdan elimde kalan orjinal görntülerden bazılarını yeni bir video paylaşım sitesine yükledim ve artık buradan rahatça izlenebilir..Tüm dostların daha bereketli avlar yapması dileği ile rastgele....
İshak abi avlandığınız yerleri rica etsem söylermisiniz gerçekten hayran kaldım..Gercekten uzman bir balıkcısınız tebrikler..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
çok güzel görüntüler.balığa gidemiyorum yarı gitmiş gibi oldum desem yeridir.teşekkürler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Uzm.Dr.Rastgele yazdı:Sevgili arkadaşlar, dostlar ile birlikte geçmişde gerek kıyıdan gerekse tekne ile yapmış olduğum bazı av anılarının ''paylaşım videolarını ''bu başlık altında toplamak istiyorum...Yenilerini de yaşadıkça yine bu başlık altına sıralamaya çalışacağım....İlgi duyupda seyreden arkadaşlarıma, iyi seyirler....

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0024

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0020

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0019

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0018

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0017

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0016

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0015

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0014

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0013

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0012

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0011

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0010

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0009

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0008

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0007

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0006

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0005

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0004

(KIYI) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0003

(TEKNE) balık avı Uzm.Dr.Rastgele 0002

ishak abi en alttaki videonu seyrettim mükembel meranız çok verimliymiş yakaladığın mercanlar süper songelen mırmır neydi be abi maşallah tam mercanın yatağına oltanı atmışsın ertaç abide karagözleri götürmüş oda sonunda mercanıda almış tebrikler kamaraman erdal abiyide tebrikler tam görüntüleri yakalamış bugüzel paylaşımı bizlerle paylaştığınız için 3 kafadara teşekkürler rast gele.
Bul
Fikret abi sen kıyıda av yapılan yeri biliyomusun masallah ne cupralar cektıler bende gıtmek ıstıyorum oraya ama neresı oldugunu bılmıyorum yardım edermısın??
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Çok güzel görüntüler.Bizimle paylaştığınız için teşekkürlerAlkis
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  reisten levrek 94cm olan(eski) LeVrEkCi 9 2,825 21-06-2007, 14:41
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü: