Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KEFAL HAVYARININ KURUTULMASI VE FAYDALARI
paylaşım için teşekkürler hüseyin emeğine sağlık.
ordulu sende sadece meze düşün he he he
Bul
Boğaziçi yazdı:
LeVrEkCi yazdı:bu balıklardan neler yapılmıyor veya zararı olan şeyler varmıdır varsa nelerdir onları araştıralım bari heryerinden herşey yapılıyor turşusu tatlısı bile var yaww Smile)
hüseyin paylaşım için teşekkürler

Nihat Abi bu çok değerli. Kefal ve mersin balığından başka balıktan yapamıyorsun bunu. Bunu eski İstanbullu yahudiler iyi bilirmiş. Sinopta da bilinir. Çok geniş bir balık kültürü var orda. 2006 fiyatı görüyorsun 80-100 lira arası. Bir de Beyoğlundan alırsan düşünemiyorum fiyatını Smile

paylaşımın için cok teşekkurler hüseyin .
benimde sinoplu bir arkadaşım işkendurum körfezinde balıkçılık yapıyor her sene kurutulmuş kefal yapmadan durmaz pastırma dilimi gibi keser ağızda dil altına koyar güzel ve deyişik bir tattır..
Bul
Hüseyin sana zahmet verdik, emeğine çok teşekkürler. iyi ki varsın
Bul
küçüklüğümden beri en sevdiğim balık kefaldirr..ıldırda hersene 3 ayımı geçirdimm ve hergün kefale giderdik kıbrıs oltası ve ekmekle 1 metrelik sudan 400-500 gramlık kefaller tutardık hemde ekmekle.. daha 9-10 yaşlarında..ah ne günlerindi bee.şimdiki kefallerde uyanık artık ekmek değil sardalye yiyiyolar.. Smile güzell paylaşım sağolasın..bi fayda daha öğrendikk denizdenn.
Bul
arkadaslar mezgıt havyarı gıbı mısır ununa daldırıp tavada kızartsak olurmu mevgıt havyarı gıbı tadı olurmu acaba
Bul
ben hiç denemedim bişey diyemiyeceğim.Gulumse
Bul
55ama52 yazdı:arkadaslar mezgıt havyarı gıbı mısır ununa daldırıp tavada kızartsak olurmu mevgıt havyarı gıbı tadı olurmu acaba

Misir ununa buladıktan sonra o misirin kocani bile tatlı olur uşağum.Hoş geldin.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Misir ununa buladıktan sonra o misirin kocani bile tatlı olur uşağum.Hoş geldin.Alkis
Yanı guzel olur tesekkur ederım cevap ıcın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kefal yemeği sevmeyenlere özel tarif.. TheVolki 4 2,443 20-08-2006, 12:34
Son Yorum: TheVolki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi