Yorumları: 16,360
Konuları: 492
aahmet yazdı:ya arkadaşlar okudukca ağzımın suyu akmaya başladı hanıma gösterdim hemen yarın al yapalım diyo yarın bakıp alayım bari yanınıda kırmızı soğan kırdınmı öf ne gider ama öööööööööööööffffffff öffffffffffffffffffffffffff
ahmet abi yarın öğle yemeği hamsi ızgara yanında turan köyü soğanı
Yorumları: 966
Konuları: 69
canım çekti şimdi,
evet doğrudur, bir batunda ters yüz ,
bana göre de en uygunudur,
bizler tavada bu usulde hamsileri sık cemaat olarak iyice sıkıştırırız,
daha az yağ ceksin diye,
çıkardığımızda da çift kat pecetede kalan yağı emdiririz,
dumanı üstünde tuterken de tüketmeye başlarız,
sağolasın,
Niyazi - 1967 - 0+
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar nefis görüntüler eşimde aynı yöntemle mısır unuyla pişirir ama fazla yağ koymaz tavaya hepsini bir defada çevirir yahu gecenin bu saatinde nerede hamsi bulucaz yazık değilmi bize
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eşref abi ben konu açıldıgından beri hamside hamsi durmndayım bulamadıma taze hamsi yarın arayıp bulmam lazım hamsiyi
Yorumları: 913
Konuları: 30
valla benimde içim aktı, bizde daha siftah yapmadık hamsiye.. mısır unu ile kızartılmış altın sarısı mübarek balık akşam akşam hepimizin niyetini bozdun ya ne diyim... tez zamanda nasip ve afiyetler olsun.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
valla kusura bakmayın yaw boyle olcagını bılseydım acmazdım konuyu ama anlasılan hepımız hamsıyı ozlemısız saygılar sedat
Yorumları: 719
Konuları: 0
maşallah çokta güzel olmuşlar afiyet şeker olsun
Yorumları: 150
Konuları: 4
tam benim kafadansın nihat bende hamsiyi her öğün yesem bıkmam bilgi içinde çok sağol bende merak ediyordum mısır unu varmı yokmu diye ve bir arkadaş bahsetmişti bu şekilde yapıldığını ilk fırsatta deniyeceğim ama ankaraya taze hamsi gelmez onu bi geçmek lazım istanbul ve diğer karadeniz illeri dururken gerçi arkadaş samsundan isteyecek kasayla yolluyorlarmış ancak taze öyle gelir bize saygılar afiyet olsun...
Yorumları: 249
Konuları: 18
tavayı bilmem ama hamsiler süper.tepside cuk diye oturmuş tavaya
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
sedat eline sağlık,çok güzel görünüyor,kokusu taaa buralara geldi mmm...afiyet olsun...paylaşım için teşekkürler...