Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silverstar Elegance - Alba 1160 Class ?
O zaman sana benimde kullandığım albanın krokodil 8775 surf kamışı nı tavsiye ediyorum. Eminönü kısık bayiinde 65 ytl civarında fiyatı var.

Bu arada fikir sormuşsunuz bende fikrimi söyledim. Saygılar.
Bul
Aramıza hos geldınız.Albanın kamıs ve makınelerı hıc kullanmadım o konuda bırsey dıyemem.Fakat baska bır marka almak ıstersenız Lıneeaffe FreeStyle ya da turnafresh surf kamısalarını onerebılırım.Hem hafıf , hem uzun atıslar ıcın cok ıdeal.
Bul
eşginamavruşgil yazdı:O zaman sana benimde kullandığım albanın krokodil 8775 surf kamışı nı tavsiye ediyorum. Eminönü kısık bayiinde 65 ytl civarında fiyatı var.

Bu arada fikir sormuşsunuz bende fikrimi söyledim. Saygılar.

Tavsiyeniz için teşekkürler.

Krokodil 8775 surf kamışın 35 gr'la arası nasıldır ?

Saygılar,
Bul
rusan yazdı:Aramıza hos geldınız.Albanın kamıs ve makınelerı hıc kullanmadım o konuda bırsey dıyemem.Fakat baska bır marka almak ıstersenız Lıneeaffe FreeStyle ya da turnafresh surf kamısalarını onerebılırım.Hem hafıf , hem uzun atıslar ıcın cok ıdeal.

Merhaba,

Turnafresh'i deneme şansım oldu, gerçekten güzel bir kamış. 5-10 atış yaptım ancak maalesef benim ihtiyacım olan esneklikte olmadığını gözlemledim.

Teşekkürler,
Bul
ozan kardeş rodex marka kamış albastarın internet sitesinde görünmüyor ancak yerine
gidip görebilirsiniz üsküdarda istoçte eminönünde magazaları var
Bul
tonbilya yazdı:ozan kardeş rodex marka kamış albastarın internet sitesinde görünmüyor ancak yerine
gidip görebilirsiniz üsküdarda istoçte eminönünde magazaları var

Teşekkürler Ercan Bey, yarın bana Üsküdar yolu görünüyor ve bu modele de mutlaka bakacağım.

Araştırmalarıma devam ederken listeye Lineaeffe'nin Freestyle 3.90 kamışını da eklemem gerektiğini farkettim. Tecrübe edenler tam anlamıyla benim beklentilerimi anlatmış.

Sanırım bu kamışın da tedariği konusunda sıkıntı var, şu anda satıldığını gören, duyan kimse varsa lütfen bildirsin.

Saygılar,
Bul
bence karşılaştırdıklarınızdan parça sayısı fazla olanı tercih edin,parça sayısı arttıkça parça başına düşen yük miktarı azalıyor,bir de daha az yer kaplıyor
Bul
Uzun mesafe atmak isteyene söyleyeceğim birkaç laf vaR
1- 5 mt lik kamış(güçlü kuvvetli isen)
2-sörf kafa makina
3-0.25 ila 28 misina makinaya sarılmalı
4 -Rüzgarı arkana al

Bunları yapın bakın kendinize inanamıyacaksınız zannedersinizki Türkiyede gelmiş geçmiş en uzak atışı yapıyorsunuz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  alba star falcon mu?3291 serisi mi?2305 serisi mi? silentfisher 14 4,470 14-05-2007, 19:55
Son Yorum: silentfisher

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi