Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rasgele arkadaşlar
Embarrassed nasıl isterseniz öyle olsun arkadaşlar ben kendi adıma burada olmaktan memnunum15 eksik olan tek şey bu sitenin hediye dağıtmaması :0516::0518:
Bul
ayrıca isteyen istediği gibi konuşabilmeli bu site,deyalnız argoya HAYIR diyoruzMad
Bul
Arkadaşlar sizlere bir anımı anlatayım yıl 1987 di iş icabı gölcükte oturuyorum güzel bir hava ozamanlar arkadaşımla ufak bir teknemiz var sabah erken hazırlıklarımızı yaptık mangalımızı yıyeceğimizi içeceğimizi aldık açıldık körfeze uygun bir yer seçtik saldık çaparilerimizi iyide istavrit tutuyoruz öğlen oldu manglımızı yaktık biryandan atıştırıyoruz bır yandanda balık tutmaya devam vakit öyle geçmişki hafiftende rüzgar çiktı arkadaşıma çalıştır şu motoru da gidelim arkadaşım motoru çalıştıramadı ben uğraştım mümkün değil çalışmadı rüzgarda iyice hızladı asıldık küreklere süzgar bizi sürüklüyor biz girmişiz donanmanın yasak bölgesine havada kararmıştı bir baktık üzerimize bir karartı geliyor hemen benim bir zipo çakmağım vardı biliyorsunuz rüzgarda iyi yanar çaktım yandı hemen üzerimize bir ışık yansıdı donanmaya ait bot aldı biziyedeğine çekti donanmaya nöbetçi subayına götürdüler baktımki tanıdığım bir subay durum u anlattık geçmiş olsun dedi tekneyı sabah alırsınız dedi bizi eve yolladı sabah usta alıp gittim usta bir çekişte motor çalıştı ben o tekneyi yakasım geldi lakin donanmanın içinde ustaya dedimki bunu bizim iskeleye çek hemen sat o gün tekne balıkçılığına son verdim kıyıdan idare ediyorum herkese selam
Bul
Daha önce yazmış olduğunuz anınızı "Anılar" bölümüne taşımıştım sanırım fark etmeiniz tekrar yazmışsınız.

Lütfen konularınızı ilgili bölümlere yazınız böyle karışıklığı önlemiş oluruz.

Selamlar

BABUÇ yazdı:Arkadaşlar sizlere bir anımı anlatayım yıl 1987 di iş icabı gölcükte oturuyorum güzel bir hava ozamanlar arkadaşımla ufak bir teknemiz var sabah erken hazırlıklarımızı yaptık mangalımızı yıyeceğimizi içeceğimizi aldık açıldık körfeze uygun bir yer seçtik saldık çaparilerimizi iyide istavrit tutuyoruz öğlen oldu manglımızı yaktık biryandan atıştırıyoruz bır yandanda balık tutmaya devam vakit öyle geçmişki hafiftende rüzgar çiktı arkadaşıma çalıştır şu motoru da gidelim arkadaşım motoru çalıştıramadı ben uğraştım mümkün değil çalışmadı rüzgarda iyice hızladı asıldık küreklere süzgar bizi sürüklüyor biz girmişiz donanmanın yasak bölgesine havada kararmıştı bir baktık üzerimize bir karartı geliyor hemen benim bir zipo çakmağım vardı biliyorsunuz rüzgarda iyi yanar çaktım yandı hemen üzerimize bir ışık yansıdı donanmaya ait bot aldı biziyedeğine çekti donanmaya nöbetçi subayına götürdüler baktımki tanıdığım bir subay durum u anlattık geçmiş olsun dedi tekneyı sabah alırsınız dedi bizi eve yolladı sabah usta alıp gittim usta bir çekişte motor çalıştı ben o tekneyi yakasım geldi lakin donanmanın içinde ustaya dedimki bunu bizim iskeleye çek hemen sat o gün tekne balıkçılığına son verdim kıyıdan idare ediyorum herkese selam
Bul
fark etmedim uyardığın için teşekkürler
Bul
BABUÇ yazdı:fark etmedim uyardığın için teşekkürler

Rica ederim, sadece karışıklık olmasın herşey yerinde olsun istiyorum sanırım biraz düzen hastalığım var :0516:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55
Son Yorum: yaser2sultan
  Merhaba Arkadaşlar. Ergun ŞİRİN 20 1,956 21-02-2016, 00:33
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  Tekirdag çorlulu arkadaşlar ucamayanadam 5 925 16-09-2015, 11:38
Son Yorum: ucamayanadam
  Selam arkadaşlar, ahmetc 11 2,107 13-09-2013, 22:30
Son Yorum: ahmetc
  mrb arkadaşlar ben ozan ozanc 22 3,040 04-09-2013, 23:09
Son Yorum: oguzcanagca
  Merhaba arkadaşlar.(weyselaysel) weyselaysel 9 1,526 02-09-2013, 19:30
Son Yorum: rusan
  yeni gelen arkadaslar ve eski abiler ve kardesler geri döndüm SpinAvcısı 22 3,140 11-02-2013, 16:47
Son Yorum: SpinAvcısı
  Rast Gele Arkadaşlar KANLIKAYA 19 3,070 21-09-2012, 20:13
Son Yorum: araphüso26
  herkese rasgele caner1405 17 2,519 30-08-2012, 13:40
Son Yorum: ALTAYLI
  slm arkadaşlar herkese rasgele acemi çaylak 1 725 07-08-2012, 23:01
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi