Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Almanyadan Çok ucuza Malzeme Getirme Yöntemi...
Selam Arkadaşlar,

Geçen Ramazan Bayramında bir dostuma Almanyadan malzeme sipariş ettik ve buradan %50 daha ucuza geldi, Nasıl mı ? Bizim izlediğimiz yol aşağıda.

www.ebay.de    sitesinden ( almanca bilen biri yardımı ile )      Almanyadan Ramazan Bayramı için Türkiyeye gelecek akrabamızın evine ürünleri kargo ile yolladık. Kargo ücretide ödemedik.
Baydamda da bize ürünleri getirdi, hem Gümrük sorunu yaşamadık hemde çok ucuza aldık malzemeleri. Örneğin :

Berkley Whiplash Pro 0,10 mm 100 m

http://cgi.ebay.de/Berkley-Whiplash-Pro-...dZViewItem

Bu misinanın 100m si  8,99 Euro,  270m si = 24,27 Euro

Türkiyede Nekadar ?
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock....=3-BRWH010
270m si = 45,21 Euro

Bu Shimano Makine ise : 25 Euro

http://cgi.ebay.de/SHIMANO-CATANA-4000-F...dZViewItem

Türkiyede ise             : 45 Euro

Önümüzde bir bayram daha var. Almanyadada herkesin bir tanıdığı mutlaka vardır ve Noel ve Bayram aşağı yukarı aynı zamana denk geldiğinden mutlaka Türkiyeye geleceklerdir. Kaliteli ve ucuz Malzeme ihtiyaçları olan arkadaşların bu fırsatı değerlendirmelerini tavsiye ederim.

Not : Bu sitenin reklamını yapmak gibi bir düşüncem yok. Sadece kendi izlemiş olduğum yöntemi anlattım. Başka sitelerden de yararlanabilirsiniz. Kargo-Gümrük gibi masraflarınız olmayınca oldukca ekonomik oluyor.

Umarım faydalı olabilmişimdir.
Bul
Ben de aralık ortalarında almanyadan makıne getırtmeyı dusunuyorum
Bul
yalniz arkadaslar buradan alinan malzemenin kargo ucretide aliciya ayittir onuda ebayda alt kisminda belirtiyorlar.yalniz sanirim yilbasina dogru burada buyuk bir fuar oluyor dusseldorfta bott messe diye ben butun alacaklarimi ordan aliyorum daha uygun oluyor.bu konuda yardima ihtiyaci olan arkadaslar var ise seve seve yardimci olaya calisirim.
Bul
genede butun arkadaslar icin soylediklerim gecerli elimden geldigince yardimci olabilirim
Bul
ben fuardan inanin o kadar ucuza rapalalar aldimki tr yede aynisina 20eu vermistim.burda 3 eu ya aldim.fuarin son gunu
Bul
avrupada ebay ve ricardo baya iyi durumda bu siteler cogunlukla acik arttirma usulü calisiyor ayrica (sofart kaufen) yani yazili olan fiyata acik arttirmaya girmeden gercek fiyatina alin sisdemide var fiyat oradaki gercek fiyati tabi bunu bu fiyata magzalardan kesinlikle alamasiniz yukaridaki verilen adresde göre bilirsiniz tabi ofiyata almak isderseniz yada acik arttirmaya girerek alabilirsiniz ben de isvicrede ricardo.com a arti ebaya da üyeyim arkadas harfiyen katiliyorum bazen acik arttirmada fiyat arttirilmayip yarinin yarisina da kaliyor oraya konan malin ucuza gitti diye geri cekilme imkani yok neyse o yani saglam bazen ebay da teslimat zamani 1 yada 2 gün oynuyor sadece okadar sanirim oda bizim isvicrede olmamizdan dolayi saygilar elimden gelen birsey olursa bende yardima hazirm
Bul
memoli yazdı:ben fuardan inanin o kadar ucuza rapalalar aldimki tr yede aynisina 20eu vermistim.burda 3 eu ya aldim.fuarin son gunu

Memoli Kardes Merhaba

Bende almanyada yasiyorum.
Dikkatimi cekti Hangi Fuardan ucuza malzeme temin ediyorsunuz ?
Tanisalim görüselim...
Bul
memoli yazdı:yalniz arkadaslar buradan alinan malzemenin kargo ucretide aliciya ayittir onuda ebayda alt kisminda belirtiyorlar.yalniz sanirim yilbasina dogru burada buyuk bir fuar oluyor dusseldorfta bott messe diye ben butun alacaklarimi ordan aliyorum daha uygun oluyor.bu konuda yardima ihtiyaci olan arkadaslar var ise seve seve yardimci olaya calisirim.

Belli sınırları var satıcıların. Eğer o sınırları geçerseniz kargo ücreti almıyorlar. Biz ödememiştik.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi