19-10-2007, 21:28
Balıkları boyamıyorsunuz dimi. Geçende böyle bir şey çıkmıştı.
Hep seçme.

balıklarım
|
19-10-2007, 21:28
Balıkları boyamıyorsunuz dimi. Geçende böyle bir şey çıkmıştı.
![]()
19-10-2007, 21:35
Sedat arkadaş akvaryumun çok güzel; balıkların ve dizaynın da öyle. Tebrikler. Gerçekten güzel bir hobi. Baktıkça insanı dinlendirir bütün yorgunluğunu alır. Ben de canlı doğuranlardan (lepistes, blackmolly,kılıçkuyruk,platy gibi) defalarca karma akvaryum kurdum ama dışarıdan beğenip satın alarak akvaryumuma koyduğum balıklar yüzünden kaç defa hastalık geldi ve kırdı geçirdi balıkları. Üzülmemek için dışarıdan beğendiğimiz her balığı satın alıp sağlıklı akvaryumumuza koymamak gerekli yada güvenilir yerden balığı almalı..
19-10-2007, 21:52
mehmet abi ben ona cok dıkkat edıyorum hepsını aynı yerden aldım hatta fazla bıle aldımkı fire olayı olusa diye abi uyarı icin sagol.
19-10-2007, 21:55
huseyın inan kı pc den hıc anlamıyodum ama sitemız sayesınde şimdi şimdi anlıyom resım lerı ıyı bır makınayla cektım kardesım ondandır ama sen yınede masallah de ne olur ne olmaz
![]()
19-10-2007, 23:44
sedatdalci yazdı:huseyın inan kı pc den hıc anlamıyodum ama sitemız sayesınde şimdi şimdi anlıyom resım lerı ıyı bır makınayla cektım kardesım ondandır ama sen yınede masallah de ne olur ne olmaz Maaşallah hepsine. Renkleri çok uyumlu olmuş ![]()
20-10-2007, 10:53
sedat 2 gece evvel bende almaya karar verdim ufakken akvaryumum vardı arabada ozanlarada söyledim ilk fırsatta bi akvaryum alacagım küçük bişey sadece arada sırada ışıkları kapatıp balıkları seyretmek kafa dinleyip stres atmak için.senden yardım alırım o zaman.
bu arada güzel resimler teşekkürler resimler için
21-10-2007, 23:51
abi sinek iğnesiyle geliyorum
![]()
22-10-2007, 00:41
daha önce de demiştim burada,ahtım var,koca bir akvaryumda minik bir yayın besleyeceğim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|