Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vize yenileme
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim henüz. Oldukça da ciddi bir forum olduğunu gördüm ve çok da memnun kaldım. Sizlerden isteğim bir yeşil kağıdımız var satın alacağımız bir teknenin. Ancak 2003 yılında tarihi dolmuş. Şimdi biz ne yapmalıyız. satın alacak arkadaş o tarihten beri tekne ile ilgilenmediğini ne yapılması gerektiğini bilmediğini söyledi. Bunun cezası yaptırımı varsa nedir aşağı yukarı ya da bunu yaptırabiliyor muyuz. hangi yolu izlememiz gerekir. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler selamlar.
Bul
aramıza hosgeldiniz,benim bu konuda bir bilgim yok ama bilgisi olanlar vardır,onlar yardımcı olurlar
Bul
AL yazdı:2 yıllık vizesi yenilenmeyen kağıtlar iptal oluyor.
acilen tarim il müdürlüğüne başvurun. ama çok geç olabilir sevgili dostum üzerinden 4 yıl geçmiş.

Anlıyorum. Bu kötü bir haber. Yine de bir başvurun diyorsun anladığım kadarıyla.Tekne epeydir kızaktaymış ilgilenmemişler resmi işlemleriyle sadece bakım falan yapılmış arada bir. İlginiz için teşekkürler. Belki dedim bu işlerin bir yolu yöntemi vardır da biz bilmiyoruzdur.
Bul
yeşil kağıtların kolay alınmadığını biliyorum ama yenilemek için açık bir kapı bulabilirsiniz umarım ihmal etmeyin hemen başvurunuzu yapın bence.
Bul
evet 2000 ytl ederi olan tekne yeşil kağıt ile baya pahalı satıldığına göre değerini düşünün artık
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi