Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben yatıyorum rüyama devam ediyim 4 gündür biraz rahatsızım keyfim yok oruç dolayısıyla ilaçda alamadıgım için mücadele ediyorum erken yatıım yarın iş gü hayata devam .
iyi geceler herkese
Yorumları: 879
Konuları: 28
bu saatte ne iyi geceleri diyecektim ama, mademki rahatsızsın, peki o zaman. iyi istirahatler. tam mevsim geçişi kendinize iyi bakın

geçmiş olsun.
birde rüyalarınızda da sirkülere riayet edin yoksa BAN geliyor ha

)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serdar abi 3 sene evvel burundan bi ameliyat oldum o zamandan beri yaz kış mevsim geçişlerinden çok etkilenirsin demişti doktor gerçekten beni çok bozuyor mevsim degişimleri birde ramazan oluşu dagıldım resmen hafta sonu balıkta yordu o havada tekne ile çok zorlandım dinlenemiyorumda kısacası durum iyi degil yani .
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
İyi geceler nihat abi iyigeceler amatör balıkçılar
LeVReKCi yazdı:serdar abi 3 sene evvel burundan bi ameliyat oldum o zamandan beri yaz kış mevsim geçişlerinden çok etkilenirsin demişti doktor gerçekten beni çok bozuyor mevsim degişimleri birde ramazan oluşu dagıldım resmen hafta sonu balıkta yordu o havada tekne ile çok zorlandım dinlenemiyorumda kısacası durum iyi degil yani .
geçmiş olsun arkadaşım ama hadi yatta istirahat et bari bak hala online gözüküyorsun. tamam yok luğunu çaktırmayız
şaka bir yana hakikaten bir ilaç falan alsaydın, eğer o kadar kötüysen oruca da biraz ara verebilirsin, neticede oruç vücuda eziyet etmek demek değil.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
nihat iyi geceler rüyana kaldıgın yerden devam et bari,rahatsızlıgın için geçmiş olsun tatlı rüyalar rastgele.
ALİ yazdı:daha yenı başlamıştık saat 2 de kutsal gelecek yem tutmaya gidecez oradanda çaparıye ondan sonrada uzun oltaya ohohohho sen yaşlandın artık bana öyle geliyor....hadi balığa hadi bakalım...
sizlere rastgele, öyle ayak falan anlamayız ona göre, yarın rapor bekliyoruz
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
nihat sana şöle kiloluk bir levrek avı lazım.seni çakı gibi yapar.geçmiş olsun.