Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kamışların farkı ne
arkadaşlar iyi ramazanlar kamış hakında bir sorum olacak bu işe yeni başladığım için bilyorum ve sizin bana vereceğiniz bilgilere ihtiyacım var  teleskopik-surf-parçalı kamışlar aralarındaki farklar ne kıyıda kullanıcam en uygunu hangisi
Bul
karadan at-çek için en uygunu carbon surf kamışlardır ve hafiftirler.Surf kamışlar uzağa atış için dizayn edilmişlerdir. Carbon surf kamışlar 60 ytl lerden başlayıp devam eden fiatlara satılırlar. piyasayı biraz dolaşırsan çeşitli fiat ve marka alternatiflerine rastlarsın,tercihini sen yapacaksın.
Bul
tatlı suda at çek için 2 parçalı ya da teleskopik 2-3 m. arası,düşük atarlı kamıslar idealdir,deniz içinse avlanılan kıyının özelliğine göre bir kamış secimi yapılmalıdır,ama benim bu konuda bir tecrübem yok,yani fikir veremeyeceğim
Bul
sanırım cavap şudur
teleskopik kamışlar iç içe geçen
parçalılar ise bildiğin üzere parça parçaya eklemeli olanlardır türkiyede parçalı kullanan pek olmaz genelde nazik olmadığımız ve cesaret edmediğimiziçin nede olsa fiyatlar pahalı teleskopikler ise hem bildiğimiz tanıdığımız kamışlar sonuçta iksininde surf modeli var bence teleskopik (fiyat+tecrübe+kullanım kolaylığı+taşıma+yedek parça+sonuca ulaşmada hemen hemen eşitlik)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi