Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
avcı altan ve tutakçı@45
şükrünün olayında sordugunuz sorulara site üyeleri önünde cevap vermek istedim diger şükrünün özür konusunu kapattım çünkü gitmemesi gereken yerlere gitti konu:
1.si altan sende çok iyi biliyorsun vede yazmışsınki burada herşey hepberaber paylaşılır ve olgunlukla sonuca götürülür ama iş haddini aşarsa o üye uzaklaştırışır.şükrü yapmış oldugu tüm yanlışlardan dolayı çok kez uyarıldı oda zaman zaman ve çogunlukla hatasını kabul etti sonuçta özür yazısı yazdı insanları rahatsız ettigini düşündügü için yazdı buda dogru olandı sonuçta biz ona cevap yazmadık rahatsız olanlar ona email atmış ve onlar yazı yazmalıydılar.
2.si altan sen hesap sordugun saatlerde ben ve oktay sitede yoktuk olayı bilenler oktay ve benim yani konunun muhatabı kişiler yokken hemen cevap beklemişsin burası forum sitesi ve 24 saatte cevap gelebilir 1 dakikadada ki ben 18 saat online ken dün ö m ile yazışmaktan başım agırdı akşam sahile iniyim dedim bu olay meydana gelmiş.
3.sü Şükrü abi yazmış olduğun 558 mesajdan dolayımı özür diliyorsun demişsin 5580 mesajda olsa rahatsızlık veren özür diler gerekiyorsa gider altan bunun alternatifi varmı arkadaşım burada olmadıgın için bişeyden haberin yok ne yazıki keşke daha sabırlı olup ö m leri silerim diyecegine okurum yazsaydın daha hoş olacak konular buralara gelmeyecekti.
4.sü neden kimse bişey yazmıyor bişeydenmi çekiniyoruz acaba ???? demişsin konuyu bilenler burada yoktuki ne bu şiddet bu celal anlamak hele senden anlamak mümkün degil
5.si arkadaş vatan haini ilan edilmiş.yazmışsın şükrü özür yazısı yazmış kimse onu vatan haini ilan etmemiş nereden çıktı anlamadı altan ne bu şiddet bu celal
6 .sı ''Çünkü zoruma gitti aileden birisine böyle davranılması.Adeta arkadaş vatan haini ilan edilmiş.'' altan abi konu hakkında bi bildiğin mi var abi. yoksa doğa ve balık adına insanların sıcak bi ortamda sohbet ve muhatbet içinde olduğu nu sandığımız bu form adı kadar SANAL MI??? Sad(( demişsin tutakçı@45 [murat]bu memleket gaza gelen ve getirenler yüzünden hep tartışmalara neden olmadımı sende gaza gelmişsin bu site sanal olsaydı para basardı etraf reklam kokardı nerede bu sanalmı sorunu hiçkimse begenecegini zannetmiyorum bence düşünmeden yazılmış gaz dolu
7.si umarım kimse tarafından yanlış anlaşılmam.... demişsin murat herşey dogru anlaşılıyor biri galyana gelmesin arkası yürüyüp duruyor ama ne yazıkki sagduyu ve gerçeklik kalmıyor burada 2 senedir varım ve beni en azından altan iyi tanıdıgını düşünüyorum ve inanın çok zoruma gitti hesap sormanız zoruma gitti hesap veririm ama mantıklı sorular olursa
son olarak şükrü sizin yüzünüzden gitti neden mi adam yaptıgı yanlışlar yüzünden özür diledi olay kapandı derken siz verdiniz yalan yanlış çoşkuyu biz arka planda şükrüyle olayı çözmüştük ona git özür dile demedik kendisi kafasına göre açtı konuyu buda güzel bir hareketti bence sizin çoşkunuzdan sonra oktay üyelere isim vererek açıklama yapınca şükrünün zoruna gitti ve agır şeyler yazdı onun üzerinede gitti dahada giremiyecek bence olayları bilmeden hesap sormaya gerek yok en azından bi sorun ögrenin ondan sonra ne sorarsanız sorun cevabınız gelir burada koskoca adamlarız ve bence mantıklı işler yapıyoruz.
bu arada şuda unutulmamalıdır ki başlkaları hata yapınca uzaklaştırılırken şükrü sevdigimiz bir arkadaşımız oldugu için sadece uyarıldı 1 günlük 2 günlük uyarı uzaklaştırmaları aldı kiiii şükrü başka balıkçı sitelerindede banlı yani uzaklaştırılmış.
altan veya murat eger özür kısmına gelene kadarki kısmı merak ediyorsanız ö m atın size ayrıntılı olarak yazayım neden oraya gelmiş konu.
site paylaşım sitesi ve dostluk sitesidir bu tip çıkışları ummadıgım arkadaşlarımdan geldimi inanın bana koyuyor lütfen daha duyarlı olun kimse kimseyi germeye hakkı yok .
zaman zaman bu tip olaylar oluyor diger site üyelerimizden olan olaylardan verilern rahatsızlıktan dolayı kendim adıma özür dilerim bu olayların en az olması için ugraşıyoruz.saygılar kolay gelsin herkese
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi