Yorumları: 9
Konuları: 5
Kayıt Tarihi: 26-08-2007
ya ben yine bişey sorcam ben ağırlığı hafif mi takıyorum(10 gr) daha ağır takmam mı gerek ben büyük balık tutmak istiyorum yem olarak 1 kg un 2 yumurta ve solucan vede haşlanmış mısır kullansam ne olur bana ne olur yardım edin ben 18 deil 15 yaşındayım bana ne olur yardım edin

Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Kayıt Tarihi: 09-01-2007
yarım kılo kuzu yemı , 4 yumurta , az mıktarda un , 6-7 paket valınyayı karıstır.hazırladıgın hamuru 1-2 hafta beklettıkten sonra yaylı takıma tak.2 ıgnesı bosta kalsın kalanlarına solucan tak.Her zaman ıse yarar.
Yorumları: 9
Konuları: 5
Kayıt Tarihi: 26-08-2007
ya ama yaylıu takım ne ouyo
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Kayıt Tarihi: 28-09-2006
Yaylı takım
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=4015 bu linkteki mesajda resimlerin en altındaki oluyor.Bu takım çoğunlukla hazır olarak 4 iğne takılmış halde satılmaktadır.
Ayrıca ruşen arkadaşımızın verdiği tarife ek olarak civciv yemi de kullanabilirsin.Ben hamuru bir akşam önceden hazırlıyorum ki vanilyanın kokusu kaçmasın.Yanlız şuna dikkat et hamurun olabildiğince sert olması şart.Aksi taktirde her atışında hamur takmak zorunda kalabilirsin.
Bir önerim daha olacak.Süt mısırları 1 gün önceden sek rakı olan bir bardağa bırak.Balığa gideceğin zaman rakıyı dök evden çıkmadan.Ve rakılı mısırları koyduğun kabın ağzını iyice kapat hava almayacak şekilde.Bu şekilde büyük balık alman garanti.Tabii avlandığın bölgede var ise büyük balık.
Bilgiler işine yarar inşallah.Sevgiler.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Kayıt Tarihi: 13-12-2006
sana gerekenleri yazmışlar .... murat rakıya yatırılmış mısırları ben yerim yaw
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Kayıt Tarihi: 29-09-2006
çatalca 84 yazdı:Yaylı takım http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=4015 bu linkteki mesajda resimlerin en altındaki oluyor.Bu takım çoğunlukla hazır olarak 4 iğne takılmış halde satılmaktadır.
Ayrıca ruşen arkadaşımızın verdiği tarife ek olarak civciv yemi de kullanabilirsin.Ben hamuru bir akşam önceden hazırlıyorum ki vanilyanın kokusu kaçmasın.Yanlız şuna dikkat et hamurun olabildiğince sert olması şart.Aksi taktirde her atışında hamur takmak zorunda kalabilirsin.
Bir önerim daha olacak.Süt mısırları 1 gün önceden sek rakı olan bir bardağa bırak.Balığa gideceğin zaman rakıyı dök evden çıkmadan.Ve rakılı mısırları koyduğun kabın ağzını iyice kapat hava almayacak şekilde.Bu şekilde büyük balık alman garanti.Tabii avlandığın bölgede var ise büyük balık.
Bilgiler işine yarar inşallah.Sevgiler.
O sazanlar işi biliyor...