Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çin işkencesi (en kötü kimmiş)
istavritci yazdı:
LeVReKCi yazdı:bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyim BoboBobo
sen balıkları pişirip getir listenin en başınada beniyazzzzzzz

yok abi balık tuttugumuz yerde pişirecegiz ben herşeyi hazır getirecem sadece pişirmesi kalacak fırında degilde tüpte pişirecem bak nasıl olacak parmaklarını yiyecegine garanti ederim Smile)
Bul
nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuzaSmile))
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuzaSmile))

söz ki ne söz bu hafta lüfer tutarsam 2 büyük tepsi aynısından söz ilk organizasyona ben kaçtım gidiyim balık tutayım bari sözümüzü tutmak için hadi bana rastgele
Bul
LeVReKCi yazdı:
BalıkcıSerdar yazdı:nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuzaSmile))

söz ki ne söz bu hafta lüfer tutarsam 2 büyük tepsi aynısından söz ilk organizasyona ben kaçtım gidiyim balık tutayım bari sözümüzü tutmak için hadi bana rastgele

beyler 12 adet sarıkanat hazır dondurulmuş bekliyor 12 sarıkanat eder 2 tepsi bol malzemeli yemek yani oda eder rahat 20-25 kişi bandıra bandıra yeriz artık ilk fırsatta ben organizasyonu düzenliyecegim.hafta sonu tuttugum balık resimlerini akşama gönderirim.bu arada babam mehmet reisin tuttugu levrek 80 cm degil 50-55 cm lik bi balıkmış ee tabi kulaktan kulaga o balık 100 cm e kadar çıkmış sülalede ama babam için çok ii oldu kendine geldi adam bide hava bile atmaya başladı.
[attachment=8251]
Bul
nihat abi valla bu resimi görünce bende dayanamayıp gelebilirim yani,şu manzaraya bak missss...kokusu bile geliyor yahu...
büyük reis te levreği kapmış,maşallah....mehmet reis e selamlar....
Bul
bekleriz valla güzel olacak Smile)Bobo
Bul
nihat ne yaptın böyle marmaranın balık arşivini döktürmüşsün maşallah balıklar yavaş gelmeye başlıyor bu sene bol olursa balıga doyarız işallah rastgele bol şanslar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kötü Hava Bizi Böyle Yaptı Krizoberill 33 5,138 21-02-2009, 00:24
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi