Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
istavritci yazdı:LeVReKCi yazdı:bu fikri sevdim ben 2 tepsi o resimdeki gibi hazırlayacagım getirecegim 1 saat tüpte pişecek 3.organizasyon duyurusunda bildirecegim gelmeyen yiyemeyecek hadi bakalım gelmeyinde göreyim 

sen balıkları pişirip getir listenin en başınada beniyazzzzzzz
yok abi balık tuttugumuz yerde pişirecegiz ben herşeyi hazır getirecem sadece pişirmesi kalacak fırında degilde tüpte pişirecem bak nasıl olacak parmaklarını yiyecegine garanti ederim

)
Yorumları: 879
Konuları: 28
nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuza

))
BalıkcıSerdar yazdı:nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuza
))
söz ki ne söz bu hafta lüfer tutarsam 2 büyük tepsi aynısından söz ilk organizasyona ben kaçtım gidiyim balık tutayım bari sözümüzü tutmak için hadi bana rastgele
LeVReKCi yazdı:BalıkcıSerdar yazdı:nihat bey o tepsideki gibi bir yemek hazırlayacağına söz verirsen ben bile gelirim organizasyonunuza
))
söz ki ne söz bu hafta lüfer tutarsam 2 büyük tepsi aynısından söz ilk organizasyona ben kaçtım gidiyim balık tutayım bari sözümüzü tutmak için hadi bana rastgele
beyler 12 adet sarıkanat hazır dondurulmuş bekliyor 12 sarıkanat eder 2 tepsi bol malzemeli yemek yani oda eder rahat 20-25 kişi bandıra bandıra yeriz artık ilk fırsatta ben organizasyonu düzenliyecegim.hafta sonu tuttugum balık resimlerini akşama gönderirim.bu arada babam mehmet reisin tuttugu levrek 80 cm degil 50-55 cm lik bi balıkmış ee tabi kulaktan kulaga o balık 100 cm e kadar çıkmış sülalede ama babam için çok ii oldu kendine geldi adam bide hava bile atmaya başladı.
[attachment=8251]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi valla bu resimi görünce bende dayanamayıp gelebilirim yani,şu manzaraya bak missss...kokusu bile geliyor yahu...
büyük reis te levreği kapmış,maşallah....mehmet reis e selamlar....
bekleriz valla güzel olacak

)
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
nihat ne yaptın böyle marmaranın balık arşivini döktürmüşsün maşallah balıklar yavaş gelmeye başlıyor bu sene bol olursa balıga doyarız işallah rastgele bol şanslar