Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TAHAFFUZHANE
Hüseyin teşekkürler. Üzerine not düştüğün fotoya da bayıldım.
Bul
Bu fotoğraflar Karadenize açılan kapıyı gösteriyor. Balık Marmaradan Karadenize geçerken transit geçer. Bizim koya girmez. Ama Karadeniz den beslenmiş ve yağlı olarak dönerkende ilk bize uğrar. Onun için Kavağın balığı lezzetli olur. İklim de tamamen Karadeniz dir burada. Balıklara bakarsak yine marmara balıkları pek yoktur. Mesela kıyıya hamsi gelse karadeniz hamsisidir. Tekir mezgit iskorpit veya kalkan Karadeniz malıdır.
Bul
çok ilginçmiş paylaşımın için teşekkürler
Bul
hüseyin abi resimlere hasta oldum ya nere bu cennet mekan hangi şehirde askeriyede işini biliyor yine kapmış cennet parçasını
Bul
Mekan bizim oturduğumuz yer. Anadolu Kavağı/ İSTANBUL
Bul
anadolu kavagının midyeside çok güzel olur ben genelde yiyeceğim kışlık midyeyi oradan çıkarırım.hüseyin paylaşımın için teşekkür edrim
Bul
Hüseyin teşekkürler.paylaşımın için teşekkürler .
Bul
Hüseyin güzel paylaşım istanbulun en el değmemiş yerleri bunlar aman öylede kalsın gidemesek bile istanbulun bakir yerlerinin olduğunu bilmek bile insana bir ohh çektiriyor
Bul
Harun yazdı:Hüseyin güzel paylaşım  istanbulun en el değmemiş yerleri bunlar aman öylede kalsın gidemesek bile istanbulun bakir yerlerinin olduğunu bilmek bile insana bir ohh çektiriyor

50 sene önceden kalma fotoğraflarla şimdi arasında pek fark yok. Sebebi de bu görünen yerlerin tamamı askeriyeye ait. Karadan gitmek bile yasak. Tabi ki denizden bu kıyılara çıkmakta yasak.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi