Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şimdi balığa gidiyorum.
herkes biyerlere gitmiş sanırım bu akşamdan itibaren resimler gelmeye başlayacaktır
Bul
Nerelerdesin Serdar abi özledim inan seni.. Umarım avın ümit ettiğin gibi geçmiştir...
Bul
Marjan yazdı:Nerelerdesin Serdar abi özledim inan seni.. Umarım avın ümit ettiğin gibi geçmiştir...

sağol kardeş bende sizleri özledim, bundan sozra daha sık görüşeceğiz inşallah, eve adsl aldım en sonunda. kızım da sana selam söylüyor amcası (şu an yanımda da)
Bul
sevgilerimi sunuyorum zeynep'e (amca değil abi abi, yaşlı hissediyorum kendimi Smile) Allah onların acılarını yaşatmasın bizlere. adsl hayırlı uğurlu olsun... şimdi o adsl'nin hakkını vermek için bol bol bizleri ziyaret etmen lâzım...
Bul
bereketli avlar.
Bul
Eeee Serdar netice ne oldu
Bul
Marjan yazdı:sevgilerimi sunuyorum zeynep'e (amca değil abi abi, yaşlı hissediyorum kendimi Smile) Allah onların acılarını yaşatmasın bizlere. adsl hayırlı uğurlu olsun... şimdi o adsl'nin hakkını vermek için bol bol bizleri ziyaret etmen lâzım...

sağolasın abisi bende abisi mi desem amcası mı desem tereddütde kaldım, hani "bende çoluk çocuk sahibiyim amca dese daha iyi olmaz mı" falan diye düşünebileceğini düşünerek amcası dedim kardeş. benim çocuk senin çocukdan sadece birkaç yaş büyük oluncaSmile)) gerçi bende gencim deSmile)) bu cumartesi 40 oluyorum ama geceleri saymazsak sadece 20 yaşındayım, zaten uyunan zaman niye sayacakmışızSmile))

bende yiğeni mi öpüyorum, allah onlara sağlık-sıhhat versin acılarını göstermesin (cümlemizin çocukları için geçerli) bizler işte geldiiiik, işte gidiyoruz (bu sene daha fazla farkına vardım bunun). mühim olan anımızla anılan insan olmabilmek, (lafım meclisden dışarı) anamızla değil güzel kardeşim.

tabiki bol bol görüşeceğiz, ama anladığım kadarıyla sen iş yerinden giriyoesun foruma ben evden arada zaman farkı doğuyor. fakat telafisi mümkün nasıl olsa, maksat gönüller bir olsun. daha seni tokat kebabı yemeye çağıracağımSmile))
Bul
Harun yazdı:Eeee Serdar netice ne oldu

harun bey neticeyi 15/07/2007 pazar raporu diye haftasonu raporlarında verdim, pek dilediğim gibi olmasada balık tutma keyfini aldım.
Bul
o zaman Zeynep karar versin diyeceğine... Smile nice yeni yaşlara, Allah uzun ömür versin. haklısın, iyi bir geçmişin temeli hoşgörüde ve sevgide yatar...

Bazan evden de giriyorum foruma... ancak günün 10 saatini bilgisayar başında geçirince akşam net'e girmek pek işime gelmiyor açıkçası... eh işte ara sıra giriyorum yine...
Güzel bir davete neden icabet etmeyelim... Hele bir Ankara'ya geleyim... ))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Askere gidiyorum :) expert0540 16 1,399 10-11-2016, 19:42
Son Yorum: orhanekmekci
  aha,bu cumartesi gidiyorum, HakoAVUSTURALYA 6 1,471 29-10-2007, 22:07
Son Yorum: bucalıfikret
  akşama balığa darıcalı 3 1,530 25-08-2007, 12:44
Son Yorum: darıcalı
  tatile gidiyorum bucalıfikret 14 2,447 30-07-2007, 13:05
Son Yorum: Marjan
  ÇİRKİN BALIĞA ESTETİK AMELİYAT LeVrEkCi 6 1,548 19-06-2007, 22:14