03-10-2007, 21:43
LeVReKCi yazdı:kancamı kendim baglamayı tercih ederim ama olta çantamdada olması gerekli bir makine diye düşünüyorum yeri geldi işe yarar
Eğer hızlı çapari sarabilirse yararlı olur.
İğne Bağlama Makinası Videosu
|
03-10-2007, 21:43
LeVReKCi yazdı:kancamı kendim baglamayı tercih ederim ama olta çantamdada olması gerekli bir makine diye düşünüyorum yeri geldi işe yarar Eğer hızlı çapari sarabilirse yararlı olur.
03-10-2007, 21:50
oda çıkar hüseyin oda çıkar 15 kancayı 1 erede baglar çıkarır
![]() cüneytin makineyi yeşilköyde gördüm güzel makine saglam iş çıkartıyor ciddi makine yani ama el varken elle baglamak en iyisi yinede
03-10-2007, 21:57
ben yinede kendi iğnemi el ile bağlamayı tercih ederim balığı tutmak kadar iğne bağlamak takım yapmakta bana ayrı bir zevk veriyor.
04-10-2007, 12:56
Çok teşekkürler ilginize sanıyorum buldum.
Arkadaşlar bu cihazın yeni bir modeli çıkmış. Ben bu sarı cihazdanda almış ve kullanmıştım yeni bulduğum cihaz bundan çok çok iyi. 2 pil ile çalışıyor. Motor ve dişlileri güçlendirilmiş ve diğerine göre daha zarif bir model. Tüm iğne boylarını rahatlıkla bağlayabiliyor. Bence artık iğne bağlamak çocuk oyuncağı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
http://www.youtube.com/watch?v=ynF2aEKIE...r_embedded [YOUTUBE]ynF2aEKIEQ8[/YOUTUBE] kimyaci417 yazdı:Arkadaşlar bu cihazın yeni bir modeli çıkmış. Ben bu sarı cihazdanda almış ve kullanmıştım yeni bulduğum cihaz bundan çok çok iyi. 2 pil ile çalışıyor. Motor ve dişlileri güçlendirilmiş ve diğerine göre daha zarif bir model. Tüm iğne boylarını rahatlıkla bağlayabiliyor. Bence artık iğne bağlamak çocuk oyuncağı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. yalçın arkadaşa habervermekte yarar var tam ona göre tasarlanmış . ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
23-06-2011, 16:47
güzelmiş beğendim sıkıştığın yerde lazım olabilr.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|