Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
reisten levrek 94cm olan(eski)
[youtube]u4LXT0AIYRA[/youtube]
eskilerden bir görüntü buldum duvarda asılı olan 94cm lik levregin çekimini yapmışım
[youtube]IEmlp5ZiSVA[/youtube]
buda reisin başka bir levrek avı buda eski görüntü
Bul
güzel balıklar, hatıraları sıcak tutmak çok hoş. reise allah uzun ömür versin sizlerle beraber...
Bul
boşuna reis değilki abi..sanada bu işi o öğretmiş..helal olsun ona..ne balıklarmış onlar öyle..bu anıları saklamak ta çok güzel,tebrikler nihat abi..saygılar..
Bul
[youtube]HLgp1GU7ft0[/youtube]
buda bi zamanlar kalkan akını olmuştu o zaman çok tutmuştum o zamandan ne videolar çekmişim yaww evde sıkıldıkça buluyorum hepsini
Bul
harikalar ya eline sağlık
Bul
Güzel videolar dostum şu kalkan temizleme operasyonunun tamamı olsaydı keşke. Pişime kadar olsa ne iyi olurdu. Hehehehe bu arada sakın bıyık bırakma dostum hehehe
Bul
ne diyeyim afiyet olmuş Smile
Bul
GURHAN yazdı:Güzel videolar dostum şu kalkan temizleme operasyonunun tamamı olsaydı keşke. Pişime kadar olsa ne iyi olurdu. Hehehehe bu arada sakın bıyık bırakma dostum hehehe

var gürhan var sabah ugraşamadım akşam devamını yopllarım kesecem tamamen pişirmesi bile vardır biyerlerde akşam bi baktım 100 ün üzeride cd yaptırmışım tek tek içlerine bakıyorum daha neler çıkacak.
benim bıyıkları berberim halletti 5-6 sene önceye kadar bıyıklıydım bigün kazayla aldı ne yaptın dedim daldım yaa kusura bakma dedi hemen gittim güneşte yandım 1 ay kadar sonra yine saça gittim sakalda al be dedim yine kesti şaka gibi önce kavga ettik şimdi dua ediyorum Smile))hayatta uzatmam bidaha
Bul
    Hahaha yaw kim bu berber ben de ona gidecem. Çok zeki birine benziyor hehehe bizden de (karadenizli) olabilir Bobo
Bul
güzel görüntüler nihat reis hatıralar
özlenir sonrada izlenir çok güzel teşekkürler paylaşım için.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kıyıdan levrek video. Tropheus 26 6,085 26-01-2010, 17:28
Son Yorum: Tropheus
  Hey gidi eski günler hey.....! ishak BALLICA 25 5,756 05-09-2008, 12:26
Son Yorum: white gull 17
  ORT TAKIMçipura levrek mırmır hurkan_2000 4 2,340 13-11-2006, 20:24
Son Yorum: GÖKSEN
  92 lik levrek video LeVrEkCi 3 2,449 12-11-2006, 03:04
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü: