Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nihayet sezonu açtım 2 kg levrekle
levrek iyiyimiş
ne yenir ama bu levrek
tadı nasıldı lezzetlimiydi bari Bobo
Bul
Arkadaşlar teşekürler. iç sularda avlanan arkadaşlara sabırlar dilerim az kaldı.Levreği fleto çıkarmak durumunda kaldım kafa dahil 9'a böldüm ve boğduk.tabi yanında yakışıklısı ile efelene efelene. Bu sabah çok erken saatlerde izmir ekibi ile buluşarak kaynarpınar turuna çıktık. Tanışma sohbet gezmek görmek dolaşmak ve oluşan arkadaşlıklar harika. Balığın ve çıktığımız teknelerin pek tadı yok idi. Tentesiz bir teknede izmir'in sıcağında uzun süren bir av yolculuğu ancak şamata muhabbet ile çekilebilirdi bizde onu yaptık. Bu konu yörük efe'nin konusu o detayları bolca aktarırken konuya yine dahil olurum. Yörük efe ye çok çok teşekkürler sağolsun var olsun bizi güzel canlarla buluşturdu.
Bul
ercan abi levrek yazısını görünce bakiimm dedim bereketli olsun güzel balık almışsın benim merada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum 10 gündür kopugum hayattan levrek iyiymiş afiyet olsun gözüm gönlüm açıldı sayende balıgı görünce rastgele
Bul
levrekci yazdı:ercan abi levrek yazısını görünce bakiimm dedim bereketli olsun güzel balık almışsın benim merada ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum 10 gündür kopugum hayattan levrek iyiymiş afiyet olsun gözüm gönlüm açıldı sayende balıgı görünce rastgele
Nihatçım iyi haberlerini sabırla ve dua ile bekliyoruz
Bul
Ercan abim acılıs böle olduysa gerisi nasıl olur bilmem allah versin abime darısı benim basıma rasgele
Bul
tebrikler tekneniz de hayırlı olsun
Bul
Ercan abi çok güzel bir av olmuş eline sağlık. ayrıca dün sizi tanıdığıma çom memnun oldum. daha iyi organizasyonlarda devamının gelmesini dilerim. saygılarımla.
Bul
bereketli olsun devamı daha güzel olur inşallah.
Bul
bucalı yazdı:Ercan abi çok güzel bir av olmuş eline sağlık. ayrıca dün sizi tanıdığıma çom memnun oldum. daha iyi organizasyonlarda devamının gelmesini dilerim. saygılarımla.
Barış selamlar teşekkür ederim dediğin gibi iyi av idi dün için, bende çok memnun oldum umarım yine gider arzu ettiğimiz gibi keyifli avlarımız olur.Ayrıca foça'yada gideriz. Muharrem nerelerde henüz honuyu açmamış.insanlar merakla bekliyor. Savaşa ve diğer arkadaşlara da çok çok selam
Bul
Ercan abicim inan çok mahçup olduk biz ilk gittiğimizde çok iyi balık çıkmıştı ama kısmet değilmiş. Sizin gibi temiz kalpli insanları tanıdığımız bize yetti. Ayrıca Savaş yanımda onunda çok selamı var.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatlı suda sezonu açtım. ilk yayın. avcıhakan 21 3,516 23-11-2015, 22:47
Son Yorum: hasana
  sezonu açtık :)19.04.10 tomy77 26 4,151 27-04-2010, 08:36
Son Yorum: ANTALYALI07
  daha sezonu yeni actık hulusi türk 29 4,420 25-07-2007, 15:16
Son Yorum: HakoAVUSTURALYA
  16.10.2006 NİHAYET ALDIM.. BALIK and OZAN 16 4,512 17-10-2006, 17:15
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü: