05-10-2009, 21:45
Bence iğneleri kilitli poşetlerde saklıyaksınız ihtiyacınız oldumu çıkarıp kullanacaksınız zaten deniz suyu ve diğer etkenlerden kaynaklanan paslanmalara çözüm çok zor en iyisi yenisini kullanmak.
İğnelerin paslanmaması için...
|
05-10-2009, 21:45
Bence iğneleri kilitli poşetlerde saklıyaksınız ihtiyacınız oldumu çıkarıp kullanacaksınız zaten deniz suyu ve diğer etkenlerden kaynaklanan paslanmalara çözüm çok zor en iyisi yenisini kullanmak.
arkadaslar ığnelerın paslanmadan saklanması ıcın kutunun ıcıne bıraz makına yağı ıyı gelır bıde balıktan geldıkten sonra kamısı mısıne gecen halkaları ve makınayı bı guzel tatlı sudan gecırın bır muddet sonrada kurulayın faydasını goreceksınız tabııkı usenmemek lazım
16-11-2009, 22:40
bilgiler için teşekkürler
16-11-2009, 23:20
Avdan sonra maalesef pas yapmaması pek mümkün olmuyor.
Zaten ne kadar korursak koruyalım bir kaç avdan sonrası için keskinliklerini yitiriyorlar. Hele iğne-misina bağlantı noktaları pas tutabiliyor. Son avlarım sırasında bunu bir levrek kaçırarak ödedim. Bundan sonra yeni iğne kesinlikle....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
17-11-2009, 00:37
güzel bilgile için herkese teşekkürler
her balıkta yeni takım az malzeme ama yeni en iyisi bu tabii benim için çok sık balığa çıkıyorum ya... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İğnelerin Paslanmasını Önlemek | Lapsetur | 11 | 7,292 |
28-09-2006, 19:45 Son Yorum: GÖKSEN |