Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
karabatağı idam ettiler ..
ya adam olmayacak bu millet.Geçen günde Ankara haymana yolunda başıboş köpekleri zehirlemişler.Gazetede Bir tanesinin fotosunu gördüm .Hayvan ölmüş.ve yanında 2 tane yavrusu.Ne olduğunu anlamadan annelerini koklayıp duruyorlar.
Bul
serenay66 yazdı:ya adam olmayacak bu millet.Geçen günde Ankara haymana yolunda başıboş köpekleri zehirlemişler.Gazetede Bir tanesinin fotosunu gördüm .Hayvan ölmüş.ve yanında 2 tane yavrusu.Ne olduğunu anlamadan annelerini  koklayıp duruyorlar.

off bee ilkerr gözümün önüne geldi yavruların hali kötü oldum elleri kırılsın yapanların.
ben işe gidiyorum canım sıkıldı bu konuya
Bul
giderler oltayla el kadar sazanları talan ederler laf olmaz ama karabatakcık acıkır birkaç balık yutar balıkları kurutuyor olur.bravo diyorum yapanlara görevlerini çok iyi yerine getirmişler!!!
Bul
ya arkadaşlar cem yılmaz bir laf etti ama valla bizim ülkemizde herkareye malesef bu laf uyuyor eğitim şart adamın dünyadan haberi yokki .neyapsın vur derler o öldürür.
Bul
Karabatağın balık yemesinden daha doğal ne olabilir. Hayvanın beslenme şekli böyle. Olayı şiddetle kınıyorum. Onu katlederek sözüm ona doğal dengeyimi sağlıyor bu akıl yoksunları. Bu olayda, doğal olan karabatak ve balık. İnsanlar ise oldukça yapay, hatta yapay ötesi. Yazık çok yazık...
Bul
ya yorum bile yapamıyorum insanmı yapmış bunları
insalıktan çıkmış bunlar utanıyorum.
yazık.
Bul
Biliyorsunuz ülkemizde idam kaldırıldı.Bu vatandaşlar karabatağı idam etmemişler ,katletmişler.Yani bu bir cinayet.Aynen ilkerin anlattığı köpeklerin katledilmesi gibi.Bir de bu ülkede hayvan hakları yasası var.Uygulayamıyorsan,yasa çıkarmanın bir önemi yoktur.
Bul
buadam da çok yemek yiyormuş gibi duruyor bunu da assınlar ozaman
Bul
doğal dengeyi bozmamak lazım, hayat o şekilde işliyor çünkü
Bul
evet dostlar eğitim şart....eğitimsiz kendini bilmez kişiler yüzünden böyle haberler çıkmaya devam eder......
kaptan paylaşım için teşekkürler.....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi