Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YARIN BALIKTAYIZ NASİPSE
rastgelsin arkadaşım...iyi sonuçlar bekliyoruz...saygılar..
Bul
adem takımı tamamlamışsın......bol şans kardeşim benim yerimede tutarsın işallah..ben bugün çalışıyorum.....belki bende pazar günü çıkarım....tekne ayarlayabilirsek.....tüm takıma bol şanslar dilerim....sonuçları bekliyorum.....
Bul
bol şanslar.iyi haberler bekliyoruz...
Bul
Bol sans . Guzel bır gun gecırmenız dılegıyle.Rastgele
Bul
umarım kazasız belasız bir av olur...sağlam balıklar görmek istiyoruz sizin oralardan...rastgele
Bul
bence yarın o fiberle balığa çıkmayuın havanın ne olacağı belli değil ama siz bilirsiniz rasgele
Bul
Arkadaşlar takımı tamamladım gittik ama HAVA. Deniz dalgalıydı birde motorsuz olunca değmeyin zorlanmaya. Neyseki sapasağlim ece geldik. Geldik ama oş geldik. Ne yapalım kısmetimiz yokmuş. AMA 6 Beygirlik 4 zamanlı bir Honda 2.el motor aldım. Nasipse pazartesi gelecek. Geldiği zaman işlettirme olayınıda hallettimmi allah nasip ederse Cumartesi tekrar çıkacağız. Nasip bakalım. Kürekle ileriyede gidemediğimzden dolayıda bir şey çıkmadı zannedersem. Ama artık motorum var. GELSİN BALIKLAR.... sitede hiç balık avlama resimlerim çıkmadı. İnşallah bundan sonra fotosuz dönmem...
Bul
rast gelsin bol avlar....
Bul
yeni motorun hayırlı olsun ama yinede denizde dikkatli olalım rastgele
Bul
adem haftaya cumartesi bende boşum gibi.....eğer yer olursa haber ver bende gelirim....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 MART yani yarın için balığa çıkmak isteyen varmı morci 15 5,648 12-03-2013, 18:26
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi