Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 MART yani yarın için balığa çıkmak isteyen varmı
arkadaşlar motor yokda can yeleği var arkadaşlarımız morcı maber 2 hafta önce berasber çıktılar ben herşeyi anlattım kendilerine bugün de deniz hiç patlayacağa benbzemiyor
Bul
ARKADAŞLAR ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. Motorsuz bir fiber bir kayık dedim kimse yanaşmadı yada şansıma bilmiyorum. Ama güvensiz değil (Bütün güvenlik malzemelerim var sonuçta ama can simidi, can yeleği herşey) . Sonuçda yüzlerce metre ileri gidecek değildik. Ama sadece iki kişiydik. Benim fiber de ağır olduğu için iki kişi kaldırabilecek durumda değildik ve o yüzden siteden birilerini bulup beraber gitmek istedim AMA olmadı. Yanıma balığa çıkmak isteyen Antalyadan bir arkadaş bulamadım. O yüzden bugun gidemediğim için biraz burkulmuş durumdayım. Ama hayırlısı neyse o olsun. Bana şans dileyen arkadaşlara çok teşekkürler...
Bul
morci yazdı:ARKADAŞLAR ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. Motorsuz bir fiber bir kayık dedim kimse yanaşmadı yada şansıma bilmiyorum. Ama güvensiz değil (Bütün güvenlik malzemelerim var sonuçta ama can simidi, can yeleği herşey) . Sonuçda yüzlerce metre ileri gidecek değildik. Ama sadece iki kişiydik. Benim fiber de ağır olduğu için iki kişi kaldırabilecek durumda değildik ve o yüzden siteden birilerini bulup beraber gitmek istedim AMA olmadı. Yanıma balığa çıkmak isteyen Antalyadan bir arkadaş bulamadım. O yüzden bugun gidemediğim için biraz burkulmuş durumdayım. Ama hayırlısı neyse o olsun. Bana şans dileyen arkadaşlara çok teşekkürler...

arkadaşım ben gelmek isterdim ama ben bu ara lar işlerim yoğun yoksa motoru felan olmadığından değil işlerin yoğunluğundan
Bul
ya adem kafana taktığın şeye bak....zaten hava güzel değildi.....haftaya işallah hava güzel olur yine çıkarız....olmazza rıfat abimede söyleriz....bir takım yapar tekne kiralar yine çıkarız balığa.....
Bul
bu grubu daha önce bulmuş olsa kesinlikle ben gelirdimmm saglık olsunnn
Bul
djgofret yazdı:bu grubu daha önce bulmuş olsa kesinlikle ben gelirdimmm saglık olsunnn

bir şey kaybetmiş sayılmazsın mustafacım.şimdide antalyada çok değerli üyeler var.onlarla avlanırsın en kısa zamanda.rasgelsin.Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mersin' de balığa gitmek isteyen varmı? seyyahi 17 6,674 01-02-2009, 23:55
Son Yorum: araphüso26
  YARIN BALIKTAYIZ NASİPSE morci 19 6,090 20-03-2007, 20:03
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi