26-04-2007, 00:27
Güzel balıkmış tebrikler. Burada daha bilmediğimiz yemediğimiz ne balıklar görüp iç çekeceğiz kimbilir
))

ustanın ekibinden sudak
|
26-04-2007, 00:27
Güzel balıkmış tebrikler. Burada daha bilmediğimiz yemediğimiz ne balıklar görüp iç çekeceğiz kimbilir
![]()
26-04-2007, 01:01
aramıza hoş geldin paylaşım içinde teşekkürler bilgimiz oldu şayet denk gelirse nasıl yapacağımızı bilelim
26-04-2007, 01:14
ellerine saglık yemiş gibi oldum bol şanslar dilerim rastgele
26-04-2007, 08:57
bercan55 sağolun resim ve bilgiler için.. balık yemiyorum uzun zamandır fakat sanki biraz iştahım kabardı...... şöyle bi sudak olsa da yesek bee
![]()
26-04-2007, 10:02
![]()
19-07-2007, 09:58
Arkadaşlar bu balık canlı yem ve sahte balık kurt türü yemler ile avlanır.tadına gelince yağsız olduğu için mangal veya ızgarası iyi olmuyor.ancak fırın veya yağda yapılarak biraz olsun lezzetlendirile bilir.tadı tatsız bir peynir gibidir.yani bu balığın görüntüsüne bakarak aldanmayın.sadece bu balığın avı güzeldir.yanlız oltaya takıldıktan sonra ne kadar büyük olursa olsun hiç mücadele beklemeyin çaput gibi veya odun parçası gibi gelir.
19-07-2007, 10:16
turna avı gibidir avcılığı turnayı yakaladığınız her yeme sudak ta gelir
en iyi yemi canlı balıktır. nadirende olsa kalın solucanla da yakalamışlığım vardır yakalaması çok zevklidir sudan çıkma anında acayip mücadelecidir eskiden manyas gölünde ve ona akan dere ve nehirlerde bolca vardı şimdilerde ise çok nadiren rastlanıyor çok obur bir balıktır girdiği bölgeden temizlenmesi zordur denilir israil sazanının manyas gölüne bırakılmasından sonra azalma gösterdi
19-07-2007, 19:52
Berkcan paylaşım için teşekkürler tarifi okuyunca resmen canım çekti
19-07-2007, 20:00
berkcan55 yazdı:tarif edeyim balıklar ince dilimlenir bir kaba yumurta kırılır içine ezilmiş sarımsak tuz karabiber katılıp çırpılır balık dilimleri içine batırılıp mısır ununa batırdıktan sonra kızgın tavaya nar gibi kızarınca hımmm veya sebzeli olarak fırına harika beyaz peynir gibi eti vardır. Yani benim anladığım balık lezzetsiz. Tadını düzgün hale getirmek için bir sürü işlemden geçiriyoruz ![]() Yinede bir gün tutma imkanım olursa tarifi denerim.
19-07-2007, 21:00
bana göre sudak lezzetli bir balık,ama yağsız olduğundan kızrtması yapılır genelde,limon ve tuzla beraber insan güzel tat alıyor
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|