Yorumları: 1,080
Konuları: 68
siteye ne sekilde video eklenecegi hakkinda bilgim olmadigi icin bu konuyu acmak istedim elimde balinayi telofonda video ya cekme imkanim olmustu acaba site yonetilerden birisine e mail araciligi ile gondermek suretiyle siteye ekleyebilirmiyim tesekkurler
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Video'yu direk ekliyemeyiz. Cep telefonundan çekmiş olduğunuz 3gp'li video'yu bir dönüştürücü ile MPEG yapmalısınız ve bu video'yu Youtube'a yükleyip buradan o video'ya link vermelisiniz.
You tube kullanıcımı hem duyurular bölümünde hemde Video bölümünde mevcuttur
tesekker ederim denemeye calisacagim daha once hic denemedigim bir olay becerebilirsem siteye yuklemeye calisacagim
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
bahri bey video sizin bilgisayarınızdamı şu anda.Eğer bilgisayarınızda ise msn adresim aivamurat@hotmail.com bana msn den gönderin ben halledmeye çalışayım hemen.
çatalca 84 yazdı:bahri bey video sizin bilgisayarınızdamı şu anda.Eğer bilgisayarınızda ise msn adresim aivamurat@hotmail.com bana msn den gönderin ben halledmeye çalışayım hemen.
evet elimde ama msn girmiyorum biraz kilibik olduk kizarkadasimin kiskanclik hisleri ,bu adrese normal e mail araciligi ile gonderebilirmiyim yoksa msn araciligi ilemi gondermem gerekir ben yine deniyeyim isallah varir tesekkur ederim
yahoo de olan e mail ile gonderdim ,gonderildi denildi umarim varmistir yardiminiz icin tesekkur ederim