Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım
76 son günlerde kimseden bilgi gelmiyor bu pazar tatilimde balığa gitmeyi planladım ama nerede ne çıkıyor şu anda bilemiyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim ben gebzede oturuyorum herkese şimdiden teşekkürler ,
Bul
bu aralar birtek çanakkaleden balık haberleri var yani havalara kimse güvenip plan yapmıyor aslında gidilse sanırım heryerde balık tutma ihtimali var.normalde kışın bu zamanında hiç balık olmaz ama bu sene havalar çok güzel gittiginden balık yapabilir saygılar.
Bul
............
Bul
cahitusta yazdı:[quote=Levrekci]
bu aralar birtek çanakkaleden balık haberleri var yani havalara kimse güvenip plan yapmıyor aslında gidilse sanırım heryerde balık tutma ihtimali var.normalde kışın bu zamanında hiç balık olmaz ama bu sene havalar çok güzel gittiginden balık yapabilir saygılar.

bence de .
hele hele şimdi dışarıda bereket yağıyor. bu yağışlardan sonra genel bir oynama olacağına eminim.
bütün denizlerimizden raporlar gelmeye başlayacaktır.
sevgiler

[/quot
evet şu anda akdenizde çok tatlı bir yağmur var insana huzur veriyor
inş bir kaç gün sürer
Bul
dün gece istanbuldada çok güzel yagdı sevindik ama şu anda pırıl pırıl bir hava var insan havaya sevinemiyor bile alışmışız ocakta yagmur kar olmasına
Bul
tabiki sizin için öyle akdenizin kıyı kesimlerinde böyle değil yağmur yağdımı seviniyoruz
Bul
karadan birşey yok ist.tuzlada sandaldan seyrek bir karagöz var ama neşesiz.bundan sonra hızlanır inşallah....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  c.tesiye yardım robinson987 2 1,227 19-10-2007, 20:53
Son Yorum: alien13
  yardım istavrit 8 2,127 13-06-2007, 01:18
Son Yorum: istavrit
  13/5/2007 için yardım lazım dostlar instinct 11 3,359 09-06-2007, 21:51
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi