Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lüferci balıktaydı
bu arada önceki mesajımda lüferciyi bu güzel avından dolayı kutlamayı unutmuşum.bravo,nice bereketli avlara
Bul
helal olsun çok güzel avcılık yapmışsın abi afiyet olsun.
Bul
bcanturk yazdı:arkadaşlar bi Çanakkale organizasyonu mu yapsak bi haftasonu gider geliriz ,bu balık kaçmaz

ben varım...
Bul
yahu şu lüferleri geri gönderde bizde tutalım rakısı neyse veririz güzel balıklar rastgele arkadaşım
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
RaPaLaCı yazdı:
bcanturk yazdı:arkadaşlar bi Çanakkale organizasyonu mu yapsak bi haftasonu gider geliriz ,bu balık kaçmaz

ben varım...

bende varım zaten 1 aydır gitmeye niyetim var ama arkadaş bulamıyorum havada iyi gidiyor taşlarda yatar iskemlede uyur yine 2-3 gün kalabilirim
Bul
abi tebrikler şu zamanda şu lüferleri görmek çok güzel..rastgelsin..o balıklar elbet bu tarafa bi gün döner..saygılar...
Bul
abim maşallah güzel av olmuş devamını dilerim rastgele
Bul
helal olsun sana......maşallah karışık olmuş ortaya.......şansın bol olsun rastgele.....
Bul
Maşallah maşallah çok güzel av olmuş.Lüferler lidalar mırmır lar derken gözümüzün pasını alan bu manzaranın zevkini çıkarmışsın.Artık bu hafta kısmet olursa kendimi denize atçam. Acaba oralara bir organizasyon yapsak mı. Bereketli ve afiyet olsun
Bul
pazra hazırlıkları tamamla abi misafirler geliyormu. APO
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kirca,lüferci 1907 vealidesidero,nun doğumgünü. Kamil ILIPINAR 20 3,690 03-03-2007, 09:31
Son Yorum: balıkayhan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi