Yorumları: 6,298
Konuları: 143
sevgili rauf abi;bizim şu organizasyondan bir haber çıkmadı.......
bizim hemşerilerde pek ilgili değiller sanırım,tabiki rıfat ve ozoca51 dostlarım hariç hiçkimseden ses seda çıkmadı.......ben arıza team deki arkadaşarıma imreniyorum,bizde becerebilsek şu organizasyonuda tanışsak artık.......belki bizde antalya team i kurarız....antalyalı tüm dostların dikkatine

oltanızdan balık,yüreğinizden sevgi eksik olmasın,salıcakla.......
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sanırım kış oluşu nedeniyle balıkçılıktan uzak kalıyor mecburen insanlar baharda çok daha güzel organizasyonlar her yörede olacagına inanıyorum .gerçi orası antalyaydı dimi oralarda hava daha yaz tv lerden gördügüm kadarıyla valla imreniyorum dostlar ne yalan söyliyim degerini bilin oraların saygılar
Yorumları: 19
Konuları: 5
TÜRKİYE MİN HER YERİ GÜZELDİR.
çetin
Yorumları: 19
Konuları: 8
selam ben yucel antalya dan .. tanışalım... 0 538 446 69 10 .. balık malzemelrı satan burhan kardeş ıle gereklı olduğu kadar balıkçı arkadaşlarımız var paslaşıyoruz mekanları.. malzeme satması balıkçı arkadaşlardan balığın yerını oğrenmemıze yarıyor. tekne avı bıttı mağlumunuz kış. kıyı ve tatlı su balık avı ıçın buluşalım...
Yorumları: 845
Konuları: 15
bencede tanışmak görüşmek ve şöyle kalabalık bir organizasyon ne şahane olur
Yorumları: 221
Konuları: 14
arkadaşlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle bi süre yazmaya ara vermiştim tekrar geldim. bundan sonra uygun zamanlarda buluşabiliriz.
selametle!!
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ok maşallah katılımlar artmaya başlamış,herkezin uygun olduğu bir gün şöyle buluşmak,kaynaşmak şart oldu....balığa gidemiyoruz zaten..
antalya team i kurunca müsait zamanlarda beraber takılırız artık....
o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.......
Yorumları: 845
Konuları: 15
arkadaşlar bu günlerde hava güzel buhafta sonu havadurumunu kontrol edip cumartesi gününden görüşüp pazar günü sabah erkenden çıkalım derim
sizler nedersiniz 2 günümüz var
Yorumları: 66
Konuları: 0
yucel_canan yazdı:selam ben yucel antalya dan .. tanışalım... 0 538 446 69 10 .. balık malzemelrı satan burhan kardeş ıle gereklı olduğu kadar balıkçı arkadaşlarımız var paslaşıyoruz mekanları.. malzeme satması balıkçı arkadaşlardan balığın yerını oğrenmemıze yarıyor. tekne avı bıttı mağlumunuz kış. kıyı ve tatlı su balık avı ıçın buluşalım...
Selam Yücel bende Antalya dayım Balık malzemecisi Burhanı çok iyi tanıyorum benim balık avı için zamanım olmuyor ama Antalya da balıkçı arkadaşlarım olmasını isterim.
Yorumları: 221
Konuları: 14
arkadaşlar benim haftalık izinlerin sizlere uymaz büyük bi ihtimalle. çünkü truzim le uğraştığım için genelde hafta içi izin kullanıyorum.
mesela bu hafta cuma kullanmam gerekiyor. ama cumartesi bi şeyler yapalım derseniz. iznimi cumartesiye alabilirim.
selametle!!