Yorumları: 1,080
Konuları: 68
RIFAT YAMAN yazdı:afiyet olsun çok güzel olmuş tarifini isteriz
yanlis kisiye sordunuz tarif icin rifat bey valla bir sogani bile kesemicek kadar mutfak islerinden pek anliyan kisi degilim icinde ne gorduyseniz doldurdu hepsiniuzerinde kapakla kapatip pisirdi limon yok diye kizmisti adem arkadasim konuyuda ondan acmistim bekarlikta ancak bu kadar geliyor elimizden doslar sagolsun saygilarimla
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
Offf beya mercan ağlıyor ağlıyor maşallah nede güzel görünüyor.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
[/quote]
cok tesekkur ederim sayin arkadasim
arkadasim adem olaya el atti biraz pahali oldu ama dudukle tencerenin tava seklinde olanini aldik baliklar aglamasin diye sarap actik yanina raki dokaniyor bide marmara olsaydi daha iyi olcakti ama satilmiyor burada birkac gunluk tatilden vaydalanip yarin tekrar aciliyoruz umarim buyuklerini yakalariz
[/quote]
oh maşallah şarapta iyi gider yanında,...av sonrası maceralarını merakla bekliyorum......size rastgelsin......
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
cok tesekkur ederim sayin arkadasim
arkadasim adem olaya el atti biraz pahali oldu ama dudukle tencerenin tava seklinde olanini aldik baliklar aglamasin diye sarap actik yanina raki dokaniyor bide marmara olsaydi daha iyi olcakti ama satilmiyor burada birkac gunluk tatilden vaydalanip yarin tekrar aciliyoruz umarim buyuklerini yakalariz
[/quote]
oh maşallah şarapta iyi gider yanında,...av sonrası maceralarını merakla bekliyorum......size rastgelsin......
[/quote]
tesekkur ederim sayin arkadasim ancak bugun hafanin kotu olmasiyla cikamadikcok siddetli ruzgar cikti saat 9 civari zaten uyarildik cikmadan ruzgar yonunden umarim hafta sonu guzel bir av geciririz bugunluk daha onceden yaptigim avlarin resmini gondermek istedim
saygilarimla
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
afiyet olsun güzel olmuş tenceredekine hasta oldum

Yorumları: 941
Konuları: 69
Yaaa Kardeş vallahi o tenceredeki pilakiyi masa üstü yaptım helal olsun yaniiii.afiyetle
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
elinize sağlık çok güzel olmuş