Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaşarlı Kidonya
#1
Kaşarlı Kidonya


[ATTACH=CONFIG]48021[/ATTACH]

Hazırlanışı;
Kaşarlı Kidonya Kum midyelerini kaynar suda iyice haşlıyoruz. Haşlama suyuna tuz ve sirke ilave ediyoruz. Haşlandıktan sonra iyice yıkıyoruz. İyice temizlenmesine dikkat etmek gerekiyor çünkü içerisinde kum kalabiliyor. Rendelenmiş kaşar peynirini midyelerin içerisine yerleştiriyoruz. Üzerine bir miktar karabiber ve ince kıyılmış dereotu ilave edip fırında kaşar eriyene kadar bekletiyoruz.
kaynak


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
İstanbul - 0RH pozitif -1949
Balıkçı Reisi: Nuri Deniz (Kimya ve İşletme müh.)
[SIGPIC]http://www.amatorbalikci.net/images/avatars/genel/1bateau9zz.gif [/SIGPIC]
Bul
Cevapla
#2
midyelerin bazı çeşitleri çok lezzetli oluyormuş,midye yemekten zehirlenerek hayatını kaybeden bir arkadaşımdan dolayı uzak duruyorum.
Bul
Cevapla
#3
Çok güzel görünüyorlar Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Cevapla
#4
Bu tip deniz mahsülleri benden uzakta dursun...Almıyayım....
İstanbul - 0RH pozitif -1949
Balıkçı Reisi: Nuri Deniz (Kimya ve İşletme müh.)
[SIGPIC]http://www.amatorbalikci.net/images/avatars/genel/1bateau9zz.gif [/SIGPIC]
Bul
Cevapla
#5
ağzım sulandı teşekkürler nuri abicim.
Bul
Cevapla
#6
gelde yeme teşekkürler nuri abi.
Bul
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kaşarlı levrek buğulama LeVrEkCi 52 11,221 25-01-2012, 17:36
Son Yorum: YaKaMoZ
  fırında kaşarlı levrek LeVrEkCi 23 10,604 05-12-2010, 14:27
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kaşarlı uskumru (norveç uskumrusu) MaVrUşGiL 33 14,152 29-03-2010, 09:32
Son Yorum: MaVrUşGiL

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi