Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İskenderun Denizciler nato limanı
Yine bir sabah uyandım hanim ben baliga gidiyorum diye hanim şöyle bi baktı hadi rast gele kizimizin şansına diye Smile
Nato limanı var aklimda gerçi buralarda yeniyim gercek ismi nedir bilmem ama cogu kimseden nato limani diye isittim...
Normalde orada bulunmak yasak ama artik asker durmuyor taşımışlar taburu baska yere boş. Lakin arada sirada uğrayıp yassak birader toplanalim diyorlar. 1 defa denk geldi. 😆
Neyse ilk once denizcilerden karides yem aldım baktim iceride biri daha oda karides alıyor. Biraz sohbet falan natoya gidecem dedim bizim natoda palamut bol yapay yemde alauim dedim fosforlu bi tane bulup aldim parayi odeyip çıktım.
Vardim natoya arabayida yol kenarina bıraktım.
Yuruyorum 300m yi uca varacam amca seslendi yegen bak ceza yaziyorlar az once geldiler.... viinnn topukladim arabaya baska yere cektim 5 tl bayildim ...
Nese sonunda vardim baktim bizim adam yem alirken tanistigim eleman. Osmaniyede çalışıyormuş Denizcilerden oda beraber takıldık.

Bir umut palamut duser diye sahteleri salladik ama nafile Smile
Oturduk oltalarin basina surekli izmarit dusuyor. Yanimda oturuyor eleman ohleden sonra 2 gibi cekti kaya baligini lan dedim içimden ... imrendim Smile
5 dk sonra bana da geldi kaya ama benimki baya ugrastirdi. Kayalarin arasina kaçınca meret zor cikiyor... en az 15 dk cikarmak icin uğraştım. Ama sonunda zaferr...
2 liseli yok ortaokul olabir sormadim cocuklar cekti bir tane palamut sormayin zevklerine Smile)
12 izmarit 1 kara göz 2 kaya baligiyla kapattik saat 3 de avı. Sag olsun kendi tuttugu kayayida bana verdi dostum...
Resim atim dedim cepten ama surekli yuklemw hata verdi...
Bul
mesaj sayısı onbeşi geçince hiç bir şey hata vermez kardeşim.
güzel av yapmışsın eline sağlık.Alkis
Bul
[SIZE="4"]ayhan eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele.76Alkis[/SIZE]
Bul
rapor için teşekkürler ayhan,15 mesaj sınırı dolunca resim atabileceksin.resimleri bekliyoruz.rastgele.Alkis
Bul
Ayhan öncelikle aramıza katılman hayırlı olsun hoş geldin
Paylaşımın çok güzel bereketli olsun foto'larıda görürsek gözümüz bayram eder
Bul
ellerine sağlık Ayhan.ileride resimleride yüklersin.rast gele.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler daha iyi avlarina....
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi