Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kızılırmakta 31/10/2015
hayrettin abi av yaptığın yer çok güzel ama debideki ani değişiklik senin planları bozmuş.debiden daha az etkilenecek bir yer yokmu?daha derin,daha durgun?
Bul
hayrettin abi,seni oraya tırıvırıları toplayasın diye gönderdik.bu görevide başarıyla yapmışsın ama kaç kilo kurşun çıkardığını belirtmemişsinNayirolamaz.sirküler dahilindeyse sorun yok.Siyirdim.
ellerine sağlık abicim.daha iyi avların olsun,saygılarımla.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
maceratorr yazdı:hayrettin abi av yaptığın yer çok güzel ama debideki ani değişiklik senin planları bozmuş.debiden daha az etkilenecek bir yer yokmu?daha derin,daha durgun?

Sudaki ani değişimler balığı huzursuz ediyor.nekadar derin de olsa balık anında yemlenmeyi bırakıyor.bu da tabii ki avcıyı bıktırıyor.Teşekkürler Kardeşim.

tahsinmersin yazdı:hayrettin abi,seni oraya tırıvırıları toplayasın diye gönderdik.bu görevide başarıyla yapmışsın ama kaç kilo kurşun çıkardığını belirtmemişsinNayirolamaz.sirküler dahilindeyse sorun yok.Siyirdim.
ellerine sağlık abicim.daha iyi avların olsun,saygılarımla.Gulumse

Tahsin im toplanan kurşun 1-1.5 kg kadar var. sirkülere uymadığından resimlerini çekmedimEritip benim kalıplardan geçtikten sonra kullanılırken resim çekerim senin için.Ya valla bıktım tırıvırı ve etraftaki artıkları toplayıp imha etmekten.Sanada teşekkürler kardeşim.
Bul
[SIZE="4"]tertip eline sağlık güzel mıntıka temizliği yapmışsın.Siyirdim
manzara harika bereketli avların olsun rast gele.Alkis76[/SIZE]
Bul
Balık olmasada kafayı resetlemişsin ustamSeerftırvırıları imha etmek bile yeterAlkisRasgele.
Bornova - izmir
Bul
Alkisustam maşallahın var
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi