Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automatic Call Recorder(Android telefonlar için) zarardan kurtardı
Automatic Call Recorder diye bir program var Google Play Store da ücretsiz, bu program beni 200 tl den kurtardı. Bir telefon operatöründen internet paketi aldım, işlemi yapan müşteri temsilcim internetin açıldığını, kullanabileceğimi söyledi ben de kullandım meğerse paket hesap kesim tarihinden sonra başlıcakmış bir fatura geldi 230 tl hemen müşteri temsilcimi aradım ve bu programla kaydedilen konuşmamızı dinlettim özür diledi ve ödediğim para sonraki aylarda paket ücretinden düşmeye başladı. https://play.google.com/store/apps/d...ect.callrecord

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Kısacası 7 ay kadar faturayı toptan olarak önceden ödemiş oldum. Buna da şükür, bu tür işletmeler hemen müşteriyi haksız çıkaracak birşey buluyorlar ya Snifsinf ama kayıt sayesinde müşteri temsilcisinin hatasının bedelini ben çekmedim Affet kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Seerf
Bul
Onların aradığınız zaman dedikleri gibi görüşmeleriniz müşteri memnuniyeti gereği kayıt altına alınıyor Smile
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Biliyorum kardeşim ama işlerine gelen görüşmeyi buluyor işlerine gelmeyenleri bulamıyorlar. Ama ben kaydedince elimde delil var diye hemen işlem yaptılar ki ben müşteri temsilcisine söylediğimde hayır böyle bir konuşma geçmediğini kendisinin öyle söylemediğini idda etti ama dinleyince ancak özür dileyip hatasını kabullenip işlemi gerçekleştirdi eğer elimde bu programla yaptığım konuşma kaydı olmasaydı onların kayıtlarının dinlenmesi içinmahkeme kararı gerekiyor, mahkeme aç, kayıtların dinlenmesi için dava ileri bir tarihe ertelensin 2 ay sonraya, 6 ay sonraya karar derken celse celse üstüne vb. vb.
Bul
güzel iş geçmiş olsun alpercim.
Seni özlemiştik bu arada....
Bul
bu programı bende kullanıyorum,araba değişim sürecinde çok işime yaradı.
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler AlperAlkis
Bornova - izmir
Bul
A beya, güzelde bizim telefonda bunu yapıcak akıl yok ki.Hehe
büyüyünce bu bilgi işime yarayabilür.
paylaşım için teşekkürler.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi