Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaten kafa dinlemeye gitmiştim.
hayrettin abi bende balıksız döndüğüm zamanlar evdekiler sorar balık nerede diye bende derim balık çok, eee nerede ozaman derler, barajda çok ta bende yok derim, sizinkide benzer bişey... iyi kafa dinlemeler abi yoksa bu dünyanın kahrı çekilmez
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Kafayı dinlemişsin ustam,zamanın nasıl geçtiğini bile anlamamışsınGulumseşaka bir tarafa soğukta deniz kıyısında bile duramıyorum,tebriklerAlkis
Bornova - izmir
Bul
yaser2sultan yazdı:Hayrettin abi kafa dinlendirmeye gitmişsin ama canını sıkmışlar
Hayırlısı

Yasin Kardeş hepimizin başına gelen olay bunlar.Ağ geren,tırıvırı atan,dinamit kireç karpit atan vs vs sürekli karşılaştığımız ama kolluk güçlerinin ilgilenmediği dertlerimiz.böyle gelmiş böyle gider. teşekkürler.

murki yazdı:Yinede ev halkını huzur içinde bırakmak lazım Ustam. Nere gidersen git, döneceğin yer sıcak yuvan. Evdeki huzuru yanında hissedersen daha rahat kafa dinlersin yani bence. Saygılar.76

Muradım günlerce de gitsek balığa sonunda yuvamıza döneriz elbet.çayın çorban yanında da olsa illa açık hava su sesi...
Yorumunuz için teşekkürler.
Bul
Avcı Altan yazdı:hayrettin abi bende balıksız döndüğüm zamanlar evdekiler sorar balık nerede diye bende derim balık çok, eee nerede ozaman derler, barajda çok ta bende yok derim, sizinkide benzer bişey... iyi kafa dinlemeler abi yoksa bu dünyanın kahrı çekilmez

Altan kardeş çok iyi geliyor sakin sessiz,kendi iç dünyan da kendinle baş başa kalmak.
Teşekkürler.

orhanekmekci yazdı:Kafayı dinlemişsin ustam,zamanın nasıl geçtiğini bile anlamamışsınGulumseşaka bir tarafa soğukta deniz kıyısında bile duramıyorum,tebriklerAlkis
Orhan babacığım Kaşıntı basınca soğukmuş kar varmış,dolu yağıyormuş dinlenmiyor.Eh sende azıcık kocadın gari kuşun kanadından rüzgar kaparsın.(şaka şaka )
Rastgele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi