Teşekkürler ediyorum dostlarım Allah CC. sizlerden razı olsun. Biri 10 yaşında biri 6 aylık kız çocukları bulunan Ferhat Bakır damat değil sanki öz yeğenim gibiydi. hala bana dayı diye seslenişleri kulaklarımda çınlamakta. severek ve bayılarak yapmakta olduğu tır şoförlüğü için fabrikadan istifa etmiş bu kardeşimizde ölümünün direksiyonda olacağını bilemezdi muhakkak. çalışmakta olduğu araçla Bolu'dan Antalyaya beyaz et (hindi vs.) naklederken Eskişehir İnönü ilçesinde bir tıra arkadan çarpmak suretiyle meydana gelen kaza son seferi olmuştur. Mekanın Cennet Olsun Ferhat'ım. Bayram arifesinde sizleride üzdüğüm için hakkınızı helal edin.
murkicanın . , . ,
|
21-07-2014, 09:53
murki yazdı:Teşekkürler ediyorum dostlarım Allah CC. sizlerden razı olsun. Biri 10 yaşında biri 6 aylık kız çocukları bulunan Ferhat Bakır damat değil sanki öz yeğenim gibiydi. hala bana dayı diye seslenişleri kulaklarımda çınlamakta. severek ve bayılarak yapmakta olduğu tır şoförlüğü için fabrikadan istifa etmiş bu kardeşimizde ölümünün direksiyonda olacağını bilemezdi muhakkak. çalışmakta olduğu araçla Bolu'dan Antalyaya beyaz et (hindi vs.) naklederken Eskişehir İnönü ilçesinde bir tıra arkadan çarpmak suretiyle meydana gelen kaza son seferi olmuştur. Mekanın Cennet Olsun Ferhat'ım. Bayram arifesinde sizleride üzdüğüm için hakkınızı helal edin. Ne üzmesi arkadaşım biz bir aileyiz beraber ağlar beraber güleriz bırakki ben bu acıları evimde ailemle bile paylaşırım. Elimizden bir şey gelmez sadece ailesine rabbim sabırlar versin nurlar içinde yatsın. ![]()
21-07-2014, 16:19
ne demek muratım hep beraber üzülür hep beraber seviniriz
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
21-07-2014, 17:38
Abicim başınız sağolsun
![]() Keşke yapabileceğimiz bir şey olsaydıda yapa bilseydik, ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
kederini yanında paylaşmak isterdik kardeşim.allah sabırlar versin.
24-07-2014, 14:54
muratım başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
24-07-2014, 15:10
Allah Rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin.Murat kardeşim Başın sağolsun.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi