Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En İyi İş Yapan JİG' ler Nelerdir?
dentex yazdı:cok teşekkür ederim aytekin.. tabikide zaten alacaz bitane o kacınılmaz ancak bir türlü tam karar veremedim. nasipse önümüzdeki günlerde yapacaz bir takım ff bakalım.. sanada her zmn rastgelsin dostum en güzel avlar sizlerin olsun Wink

güzel dileklerin için teşekkürler.sende inşallah en yakın zamanda güzel avlar yaparsın.şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bucalıfikret yazdı:vallah ne yalan söyleyeyim bu jig benide sardı.Alkis7676

Sen ihtiyarsın jıg işi seni yorarSiyirdim
Bul
ANTALYALI07 yazdı:onur gerekli bilgileri özel mesaj attım.balık bulucu olmassa bu iş olmaz,avlağı tam olarak bulman için aşağıyı çok iyi okuyan bir cihaz olmalı.gerekli malzemen tamsa geriye sadece biraz şans kalıyor.inşallah en yakın zamanda güzel avlar yapman dileklerimle.
Anlaşılan bu şekilde balık tutmak biraz tuzluya patlıyorHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Anlaşılan bu şekilde balık tutmak biraz tuzluya patlıyorHappy

biraz mı Smile))) keşke biraz olsa orhan abi Big Grin
Bul
jig keyifli ama gerçekten çok yüksek maliyetli bir avlanma tekniği Gulumse fikret abi 3 lü klasik takım paklar bizi ancak Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
orhanekmekci yazdı:Anlaşılan bu şekilde balık tutmak biraz tuzluya patlıyorHappy

fish or die yazdı:jig keyifli ama gerçekten çok yüksek maliyetli bir avlanma tekniği Gulumse fikret abi 3 lü klasik takım paklar bizi ancak Siyirdim

Evet ORHAN abi söylediğin gibi biraz tuzlu fakat bir gerçek varki aldığın malzemeler kesinlikle verdiğin parayı hakediyor artı düzgün kullandığın zaman özellikle antalya gibi denizde tuz oranı fazlaysa bakımlarını tam zamanında yapıyorsan uzun yıllar kullanabileceğiniz malzemeler...
Bul
dentex yazdı:biraz mı Smile))) keşke biraz olsa orhan abi Big Grin
HappyHappyAlkis

fish or die yazdı:jig keyifli ama gerçekten çok yüksek maliyetli bir avlanma tekniği Gulumse 3 lü klasik takım paklar bizi ancak Siyirdim

Aynen MuratBobo
Bornova - izmir
Bul
YaKaMoZ yazdı:Sen ihtiyarsın jıg işi seni yorarSiyirdim

yokbe muratım gerçekten kendimi genç hissediyorum çok aktifim verilen işi mutlaka bitiririm zararda etsem o işten yarıda bırakmam denizde ben ve cigo bundan gayri güzeli varmı.AlkisSeerf
Bul
dentex yazdı:biraz mı Smile))) keşke biraz olsa orhan abi Big Grin
[SIZE="4"]evet bu jig işi gerçekten maddiyat gerektiriyor[/SIZE].
fish or die yazdı:jig keyifli ama gerçekten çok yüksek maliyetli bir avlanma tekniği Gulumse fikret abi 3 lü klasik takım paklar bizi ancak Siyirdim
[SIZE="4"]evet muratım doğrudur 3 az 4 lü yapalım takımları.Confusediyirdim[/SIZE]:
[quote=YaKaMoZ]Evet ORHAN abi söylediğin gibi biraz tuzlu fakat bir gerçek varki aldığın malzemeler kesinlikle verdiğin parayı hakediyor artı düzgün kullandığın zaman özellikle antalya gibi denizde tuz oranı fazlaysa bakımlarını tam zamanında yapıyorsan uzun yıllar kullanabileceğiniz malzemeler...[/QUOT
[SIZE="4"]hazır aldınmı yanarsın takımı kendin yapacaksın maliyeti düşürdünmü gerisi gelir boşverbe murat biraz pahalı ama zevkli avı var[/SIZE].AlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi