Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yücel bu site bitmiş demene hem şaşırdım hem üzüldüm.dönem dönem sessizliğe bürünebiliyoruz.öncelikle konuyu bana özelden sormuşsun ama cevabını aladan konuyu açmışsın.haziranda erdekte yapılacak olan organizasyondan dolayı organizasyona kadar birşey düşünmüyoruz ama sen ogün hangi saatte nerede olduğunu belirtebilirsen gelecekler buyursun gelsin dersen gelenlerle bir organizasyon yapılır.kendi adıma gelmek için elimden geleni yaparım.
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
bu site ben bitti demeden bitmez kardeşim benim.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
yücel sen sitede sevilen bir kardeşimizsin. Sözler şamar gibi ama ben senden çıkmadığını düşünüyorum. yüksek moralli günler geçirmen temennisiyle, kendine iyi davran.
Yorumları: 183
Konuları: 24
havalar yeni ısınıyor istanbulda olursa güzel bir org. yapıla bilir arkadaşlar
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
sefer yazdı:havalar yeni ısınıyor istanbulda olursa güzel bir org. yapıla bilir arkadaşlar
Konuyu güncelliyelim
Bornova - izmir
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Arkadaşlar yukarıda 21 no.lu mesajda adminimizin de belittiği gibi forum olarak haziran başında ERDEK Turanköy'de yapacağımız büyük organizasyona odaklandık.Bu nedenle forumumuz bu tarihe kadar başka organizasyon düzenlemeyecektir.
Ayrıca arkadaşlarımıza bir hatırlatma : ''amatorbalikci.net'' adına organizasyon düzenlemek yetkisi sadece forum yönetimine aittir. Bunun haricinde arkadaşlarımız kendi çaplarınca '' birlikte balık avı'' buluşmalarını istediğince yapabilirler buna hiç bir şekilde karışamayız.Konu açıp ''şu gün şu saate buluşalım arkadaşlar'' şeklinde gibi buluşmalar düzenleyebilirler. Bu gibi etkinlikler forum adına bir organizasyon konusu olamaz.Bu türden buluşmalarda amatorbalikci.net yönetimi hiç bir sorumluluk almaz..