Yorumları: 16,711
Konuları: 238
LeVrEkCi yazdı:3 saattir tekirdag liman baskanligindayim tekne ve motor oluncs buradan yapılıyor ama sadece motor satış yapamayız diye resmi yazı ile notere yolladilar.noter biz yapmıyoruz diyor.noter aractsn syrilan motor blok adi altinda yapmayı uygun gördü ve bekliyoruz.delirmemek elde degil.kimseye laf anlatamiyorum kimse birsey bilmiyor burada.
tapatalk ile gönderildi
nasıl iş düzenidir gelde işin içinden çık o yapmıyor bu yapmıyor ceza yedinmi gelde anlat anlayana.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sonuç:
tekne ve motor limanda kayıtlıysa komple satışını liman başkanlığı yapıyor,sadece tekne olursa gene liman başkanlığı yapıyor.motor oldugu zaman liman başkanlığı satış yapamıyor,resmi satabilir yazısı veriyor ve o yazıyla notere gidiyorsunuz,noter önce bu satışı liman başkanlığı yapıyor biz yapmıyoruz diyor sonra deliriyorsunuz liman başkanlığı yapamaz,noter yapamaz iyide kim yapacak?
noter hanıma gidip soruyorlar,başlıyor sağı solu aramaya,internetten araştırıp en sonunda araç motor blok satışı adı altında birşey uyduruyor.motorun %20 si kadarda alım satım masrafı alıyor.noter kağıdını liman başkanlıgına getirip yeni aldıgınız motoru kaydettiriyorsunuz.
delirmiş vaziyette evinize dönüyorsunuz.

Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Ne diyelim NİHAT abi allah kolaylık versin...
YaKaMoZ yazdı:Ne diyelim NİHAT abi allah kolaylık versin...
bitti muratım şişirdiler beni ama bitti.onlarda şişsin inşallah.
haaa birde tam motoru kaydederken adam dediki motoru getirmen lazım dedi,başkana çıktım yaa dedim istanbula gidip motoru alıp buraya yanınızamı çıkaracam fatura aslı var ya dedim

saolsun başkan gerek yok dedide kaydetti motoru.

olmaz dese motoru getirip atacaktım önlerine.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihat kaçpara harçadın bu işlere
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:haaa birde tam motoru kaydederken adam dediki motoru getirmen lazım dedi,başkana çıktım yaa dedim istanbula gidip motoru alıp buraya yanınızamı çıkaracam fatura aslı var ya dedim
saolsun başkan gerek yok dedide kaydetti motoru.
olmaz dese motoru getirip atacaktım önlerine.
Gelmiş geçmiş olsun Nihat,tekne alıp satacak arkadaşlar içinde bilgilendirme oldu.
Bornova - izmir
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Amcaoğlu geçmiş olsun. Bürokrasiyi çok seviyoruz ya, vatandaşın ağzı burnuna gelene kadar şişirmeden olmuyor işte. güzel günlerde, anılarla ve bol balıklı günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.
bucalıfikret yazdı:nihat kaçpara harçadın bu işlere
158 tl aldı noter.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi geçmiş olsun.güç de olsa en sonunda halletmişsin.bizde 1-2 gün gittik geldik liman başkanlığına,prosedür yeni değiştiği için çoğu çalışan bilgi sahibi değil,biraz araştırma ile hallediliyor.ama bozulan psikolojimiz ne zaman düzelir orası meçhul.allah yeniden işlem yaptıracak tekne sahiplerine sağlam sinir sistemi versin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>