Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tek rakibim tekneler..
Ne denilebilirki maşallah maşallah maşallah abicim...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Alkis Alkis Alkis Cahit abicim süpersin Alkis Alkis Alkis

final resimlerini de bekliyorum. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
OZGUR__C yazdı:teşekkür ederim abi verdiğin bilgiler için. gerçekten süpersin. bide affına sığınarak bişey sormak istiyorum.
av yaptığın merayı yer bildirmeden, nasıl bir yapıya sahip olduğunu, akıntı durumu nedir, meranın nasıl bir yapısı vardır. bide bu konularda bizleri bilgilendirirsen inanki çok seviniriz.
AffetAffethe bide eğer dersenki ''gel kardeşim bigün sana bu işi öğretecem, ilmini bilimini gösterecem '' dersen ömür boyu duacın olurum. SmileSmile

Bulunduğum yer,bazen durgun ve bazen akıntılı.Akıntı artarsa,zokayı ağırlaştırıyorum.Dip yapısı itibariyle, taşlık ve kırmalık bir yer.

İlime-bilime gerek yok.Yazılarımı dikkatle oku yeter.Avlarımla ilgili yeterince bilgi veriyorum zaten.Gözünden kaçmış olmalı Mehmet.Takıldığın noktaları yaz bana.Cevaplarım.Sağlıcakla kal..
Bul
Salih Reis yazdı:Alkis Alkis Alkis Cahit abicim süpersin Alkis Alkis Alkis

final resimlerini de bekliyorum. Seerf

Teşekkürler sevgili kardeşim.Sağ ol.Final resimlerine bayılacaksın.Fırsat bulup,yayınlayamadım.Bir sonrakiraporumda mutlaka olacak.Senin için bir dublem var.Merak etme! Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..Seerf
Bul
bucalı yazdı:Ne denilebilirki maşallah maşallah maşallah abicim...

Teşekkürler ediyorum sevgili Barış.Sağ ol.Seni izlemeye devam ediyorum.Avların hep bereketli olsun.
Bul
Maşallah cahit abi, çoğu tekne bile senın kıyıdan tuttugunu tutamaz AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi