Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasipse yarin
tüm dostlara selam. arkadaşlar uzun zaman sonra yarın tatilAlkis sezonu hafiflettik inşallah nezamandır gidemedigim avıma yarın gidecegim nasip olursa.
yem olarak karides ve kalamar buldum daha önce karides denemiştim ama kalamarı ilk deneyecegim. geçenhafta 2saat kaçamakta kıbrıs sarmaile 4 kefal almıştım 1 karış boylarda ama. yarın ne olur bilmiyorum. buralarda çok kayalık oldugu için klasik 3 lü 4 lü dip takımlarını çok bıraktım denizdeSmileSmile aynı takıma mantar takıp deneyecegim kalamar ve karidesi.şansım ne olur bilmiyorum öneri ve tavsiyede bulunursanız sevinirim herkese rastgelee.. saygılar.Gulumse
Bul
Sana şimdiden rasgele diyelim inşallah güzel trofelerin olur.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Sana şimdiden rasgele diyelim inşallah güzel trofelerin olur.Gulumse

eyvallah abi sagol inşallah..SmileSmile
Bul
rasgele murat
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
rast gele murat.AlkisAlkis
Bul
Rasgele raporlarını bekliyor olacagız...
Bul
sabah 5,30 da evden ayrıldım 6da avlakda hazırdım
oltalar denizde fakat gün dogana kadar tek vuruş yok ama sonradan bir iki vuruş gördüm oda fiyaskoSmile şamandıralı takımda kalamara hiç hareket yok. karidesi küçük balıklar tırtıklıyıp gidiyor dip takımı ise tabi 2 takım yine denizde kalamarla bir kaç küçük vuruş dışında kaideye deger bişey yok
hasılat kısaca şöyleGulumseGulumse1kaya balıgı küçük sal gitsin yenmezSiyirdim 2 gelincik dedikleri onlarda küçük.1tane adını bilmiyorum ama kalamara gelmişdi tam tamına boyu yem kadardı.BoboBobo malesef 9da biten av bukardı herkese sevgiler saygılar..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi