Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
powerline 0.16
powerline 0.16mm 8.70lb braided ip örgü hakkında yorumlarınızı bekliyorum bu örgüyü at çek çaparide kullanmak amacıyla aldım daha denemeye fırsatım olmadı uzak atışlarda iyi olduğu söyleniyor avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda varmış bakalım bi denemesini yapıcaz artık söyle balığın vuruşlarını hissetmek istiyorum artıkSiyirdim
ismail 1984 pendik ist
Bul
İnce misinalarla her zaman daha uzak atışlar yapılır. Bir diğer avantajı da balığı çok daha iyi hissedersiniz. Çünkü örgü ipler, misinalar gibi esnemez. Dezavantajı karışma riski. Kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Güle güle kullanın.
Sazanları özledim...
Bul
Genelde misinaya göre artıları ve eksileri olacaktır mutlaka daha saglam ve ince olması ve çekeri olması tabiki iyi kullandıkça size göre artıları ve eksilerini tecrübe edeceksiniz güle güle kullanın...
Bul
ismail balığın vuruşlarını hissedersin
rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
yorumlarınız için .çok teşekkür ederim ip misinanın bana göre olmadığını keşfettim uzak atış ve balığın vuruşunu hissetmek için almıştım ama karışma oluyo atışlarda 7 .8 atıştan sonra düğümlenme oldu düğümlenen bölüm açılmıyo direkt olarak kestim ve ve yemli eşkina için kullandığım makinaya sardım takıldımı çek geliyo takım kopuyo haliyle ama en azından şamandıra zaiyatından kutulmuş oldum şuanda at çek istavritte 0.24 broad marka misinayla devam ediyorum şunuda anladım ip örgü kullanacak olanlara tavsiyem düzgün makara sarımı olan makinalardan kullanmaları çünkü ip örgüde çok farkediyo not benim kullandğım makina ryobiydiNayirolamaz
ismail 1984 pendik ist
Bul
Örgüde önemli olan makinadır, eğer makinanızın sarımı iyiyse sorun çıkmaz shimano ve daiwanın orta seviye makinaları zaten örgü ile kullanılır dünyada, ben zorda kalınca 0.14 olanını kullanmıştım gayet iyiydi. Ryobilerin sarımı örgü için uygun değildir.
Bul
At-Çek de kıyıdan avlanmada Örgü misina iş görmüyor arkadaşlar Bence makineyle de alakası yok biraz hava rüzgarli bile olsa hemen dolaşma yapıyor düğümleniyor atış mesafeni düşürüyor bence benim görüşüm Örgü ip misinalar en ideal tekne avında kıyıdan verim alamazsınız.

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi