Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marmara ereğlisi - Silivri Eşkinaları..
BALIK and OZAN yazdı:tebrikler çok güzel balıklar..daha iyilerinin tutarsın inşallah.Alkis

orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Erkan,kızınında maşallahı var.Allah şansını açık etsin.Rasgele.

Çok sağolun , bereketli avlar olsun doğru ve doğasever avlanan herkese....Bu arada aldığım kamış hakkında bir fikri olan ?
Bul
tebrikler güzel bir av olmuş,daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tebrikler bereketli olsun
Bul
Bereketli bir av olmuş tebrikler Alkis
Gerçi eşkinalar için yumurta dökme mevsimi olduğundan (sanırım 1 aya kadar yumurtalarını dökmüş olurlar, yanlışım varsa düzeltin) bu güzel nadide balıkların neslinin devamı açısından bu aylarda avda balık sayısını sınırlı tutmakta yarar var..
Tekrar tebrikler, afiyetle.. Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Bereketli bir av olmuş tebrikler Alkis
Gerçi eşkinalar için yumurta dökme mevsimi olduğundan (sanırım 1 aya kadar yumurtalarını dökmüş olurlar, yanlışım varsa düzeltin) bu güzel nadide balıkların neslinin devamı açısından bu aylarda avda balık sayısını sınırlı tutmakta yarar var..
Tekrar tebrikler, afiyetle.. Seerf

Eşkina avlarına başlamadan önce araştırmıştım ve bunun sonucunda Eşkinaların üreme mevsimi olan temmuz ve ağustos aylarında avlanmamasına dikkat ediyordum.Ya sizin ya da benim bilgilerimde bir yanlışlık var ama teşekkürler bu konuda ki uyarınız için, tekrar bir gözden geçirmek lazım eşkinaları...
Bul
bigbossares yazdı:Eşkina avlarına başlamadan önce araştırmıştım ve bunun sonucunda Eşkinaların üreme mevsimi olan temmuz ve ağustos aylarında avlanmamasına dikkat ediyordum.Ya sizin ya da benim bilgilerimde bir yanlışlık var ama teşekkürler bu konuda ki uyarınız için, tekrar bir gözden geçirmek lazım eşkinaları...

ben de yanlış biliyor olabilirim.. gerçi bu aralar istavritin de havyarlı zamanı ama boğazda bolca av veriyor.. oltaya gırgır gibi yasak yok tabi, sadece yumurtlama zamanlarında avlanan balık adedini abartmamak lazım.. eşkina tadı da avı da çok güzel ve keyifli olan bir balıktır..
Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Süper bir av güncesi olmuş Alkis bereketinin devamını dilerim. Seerf
Yiğenimizinde gözlerinden öperim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tebrikler güzel bir av olmuş,daha irilerinin denk gelmesi dileklerimle.bol şanslar rastgele.

tepeli35 yazdı:tebrikler bereketli olsun

xfisher yazdı:ben de yanlış biliyor olabilirim.. gerçi bu aralar istavritin de havyarlı zamanı ama boğazda bolca av veriyor.. oltaya gırgır gibi yasak yok tabi, sadece yumurtlama zamanlarında avlanan balık adedini abartmamak lazım.. eşkina tadı da avı da çok güzel ve keyifli olan bir balıktır..
Seerf

MaVrUşGiL yazdı:Süper bir av güncesi olmuş Alkis bereketinin devamını dilerim. Seerf
Yiğenimizinde gözlerinden öperim.

Teşekkürler güzel dilekleriniz için, sizlere de sağlıklı günler ve bereketli avlar dilerim..Bu gece gideceğiz arkadaşlarla eşkina için artık ne çıkarsa bahtımıza..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Marmara Adası Akşam Suyu xfisher 24 3,255 21-06-2013, 21:20
Son Yorum: xfisher
  Marmara Adası Akşam Suyu 2 - Ortaya Karışık xfisher 18 2,677 14-06-2013, 22:24
  Marmara Adasında sabah suyunda çapari bir başkadır.. xfisher 25 3,469 12-07-2012, 16:45
  Marmara denizi derin su avı eşref sürek 19 6,198 19-04-2011, 07:51
Son Yorum: Cahit Acun
  yalovanın eskınaları harun77 45 6,071 09-12-2009, 13:01
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi