Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
:) herkese selamlar yeniden
öncelikle herkese yeniden merhabaSmile

giresunda ilk yılımı tamamladım ve geçen sen benim için balık adına sadece takip ve izlenim senesi oldu diyebilirim, o nedenle hemen hemen hiç paylaşımım olmadı, ama şu geçen kış döneminde diyebilirim ki; maça çok iyi hazırlanıp da yedekte bekleyen "beni ne zaman alacak" diye hocanın gözünün içine bakan futbolcular gibiyimSmile) havanın gözüne bakıyorum sanırım 1 haftaya kalmaz maça girer soluhu sahildeki dolgularda alırımSmile

ama bir sorun var, geçen sene aldığım albastar 1453 istanbul kamış tam bir tırt çıktıSmile hem ağır ki sırtıma kramplar girdi, hem uzağa hiç bi şekilde atamadım, son sürprizini de geçen akşam takımları sezona haazırlayım derken yaşattı, tüm porselenler yerinden çıkmış, takmaya çalışırken ufacık bi dokunuşta halkalar elimde çıtır çıtır elma şekeri gibi kırıldıSmile) tamam suç bende de var uzun süre kullanmayacağımda tuzundan arındırıp paslandırmayacaktım ama bi malzeme de bu kadar dayanıksız olur mu arkadaş!Smile

makinem sağlam Allaha şükür çünkü onun bakımlarını yapıyordum, (okuma octana 55 lik kafa)

şimdi kamış olarak eskisini bir ara tamir edebiliyorlarsa halletirecem yedek olarak dursun diye, ama işin açığı yeni bir tane istiyorum,

bizim burda kıyıdan işimiz sadece istavrit, belki bi ihtimal çinekop, mucize olursa da levrek-lüfer şansı varSmile bana;

-40-50 gram kurşunu en uzağa atabilmemi sağlayacak,
-her ihtimale karşı da 150 gr a kadar atar destekli,Smile)
-mümkünse biraz insaflı ağırlığı olan (300-400 gr arası)
-3.80-4.20 arası boyunda
-teleskopik (6-7 parçalı)
-karbon
-ve en önemlisi halkaları kolay paslanmayan dandik malzemesi olmayan,
-levrekci ve mavruşgilden özellikle aldığım istihbaratlar neticesinde lineaeffe kamış model önerilerinizi alabilir miyim?
-bütçe 100 tl ye kadar
Bul
hoş geldin doğuşcum.her şey gönlünce olsun.Alkis
Bul
Aleyküm Selam Hoşgeldiniz yeniden aramıza En kısa zamanda Bilgili Abilerimiz yardımcı olacaklardır şimdiden Rast gele
doğuş kardeşim hoşgeldin alttaki link sana gereken yardımı bulabilirsin rast gele.

Kamışlar - Amatör Balıkçı
Bul
cevaplarınız için teşekkür ederim,

bi model beğendim aslında link vermek yasak mı bilemiyorum ama yasaksa affola şu nasıldır sizce?

Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m Olta kamışları - Teleskopik kamışlar - Lineaeffe kamış AVmarketi.com

bunun 4.20 uzunluğunda olanı var ama onun ağırlığı 470 gram bu çok daha hafif daha mantıklı geldi...
Bul
dodidodi yazdı:cevaplarınız için teşekkür ederim,

bi model beğendim aslında link vermek yasak mı bilemiyorum ama yasaksa affola şu nasıldır sizce?

Lineaeffe spirit surf kamış 3.90m Olta kamışları - Teleskopik kamışlar - Lineaeffe kamış AVmarketi.com

bunun 4.20 uzunluğunda olanı var ama onun ağırlığı 470 gram bu çok daha hafif daha mantıklı geldi...

doğuş bencede 3.90 ideal bir kamış hayırlısı olsun.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi