13-02-2013, 12:38
rica ederim ayrıca bir şeyler bulup eklenirsede daha güzel olur ..

Acaba ?
|
13-02-2013, 12:38
rica ederim ayrıca bir şeyler bulup eklenirsede daha güzel olur ..
![]()
13-02-2013, 12:51
canlıların çok çeşitli olmasından savunma için gerekliliği artıyor olabilir.birde su sıcaklığının çok fazla değişiklik göstermemesinden de olabilir belkide...
13-02-2013, 13:27
nedesem bilmiyorum kendilerini savunma amaçlı olabilirmi.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
14-02-2013, 02:44
hiç biriniz Ömer kadar bilemediniz.dersine güzel çalışmış,herhalde işler kesat.bayram seyran,umra-hac,asker dağıtımı olmayınca bilgi küpü olunuyor.
![]() Muvaffak abi nerden çıkarıyorsun böyle konuları ya.allahtan cevabı verildikten sonra konuyu gördümde meraktan çatlamadım. ![]()
14-02-2013, 10:55
eskiden olmayan balon balıkları artık olduguna göre herşey olabilir.kısaca çıkarılması gereken ders,kimse bilmediği balığa tutmasın ne olur ne olmaz,teşekkürler muvaffak abi.
14-02-2013, 12:26
birde beslenmeyi ekleyebiliriz, zehirli süngerler ya da bi kaç ayrı yiyeceğin birlikte yenilip sindiriminden oluşan zehirler de bir çok deniz canlısında savunma mekanızması oluşturmuş. ve bu ekosistem çemberinde yayılmış yayılmış... (belgeseller sağolsun)
[SIZE="6"]KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR[/SIZE]...
14-02-2013, 23:51
Soruyu okuyunca Beslenme zinciririnin oluşmasından başka bir şey aklıma gelmedi.
Teşekkürler ![]() ![]()
15-02-2013, 14:09
genelde zehirli hayvanlar renkli olurlar ülkemizdede renkli balıklar neredeyse hiç yok diyebiliriz deniz akvaryumu yapmaya karar verdiğimde bundan beni vazgeciren renkli balıkların neredeyse hiç olmamasıydı dragonya iskorpit soğan balığı gibi zehirli ve renkli olan canlılardır bence ekvatorda bulunan hayvanlar buyuzden zehirlidir. renkli olmasındaki gaye sıcaklığın artmasıyla olusur.okadar çok balık vardırki sadece zehirli balıklar bızım sularımızdaki sularla neredeyse aynı sayılı turlerle birebirdir yani nekadar fazla balık okadar çok cesit balık haliyle zehirli olmaları normal bir kısmının benim gorusum bu sadece araştırma yapmadım
![]() ![]()
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|