Yorumları: 2,864
Konuları: 93
yycolak yazdı:hayırlısı olsun,allah gönlüne göre versin nikocum.
biz buralarda her zaman yardıma hazırız.
tEŞEKKÜR EDERİM YALÇIN ABİ.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Hayırlı olsun Nihat. Umarım gönlüne göre bir yer bulursun..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Düşünceler güzel tam benim planlarım ama şu an bütçe müsait değil Allah gönlüne göre versin güzel yerler 1983 yıllarında narenciye bahçelerinden geçilmiyordu şimdi olmuş her yer beton o zamanlar kıyıdan manyattta çekiyorlardı şimdi sahil yükselmiş betonla ve sen orasını seversen orada ev al olmadı devam et urla güzel sonra çeşme altı güzel ne bileyim işte benim hayallerim Tekrar diyorum Allah gönlüne göre versin.Birde gümüldür mordoğan oralarada bak derim ama bu sefer eski foça bana küser en iyisi kendi bildiğini yap.
Yorumları: 368
Konuları: 22
güzelbahçe güzeldir verimlide diyebiliriz ama fazlasını istiyorsan abi sessizlik ve balık bolluğu gibi karaburun ve mordoganı şiddetle tavsiye ederim mordoğan ve mordoğandan sonra yosunlaşma kalkıyor diyebiliriz.güzelbahçenin denizi temizdir katılıyorum fakat çeşmealtından sonraki sular çok daha temizdir karaburun ise herseyiyle çok iyidir fakat izmir merkezden 100 km uzaktadır hayırlısı olsun insll
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
nihat abi hayırlısı olsun merkeze yakın her istediğimi aradığımı bulayım dersem güzelbahçe idealdir, keşke burada yaşasam dediğim bir ilçedir benimde. balık verimliliğide gayet iyidir.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Nihatçım semt olarak süper ancak balık olarak aynı şeyi söyleyemem,
sürekli yaşamayı düşünüyorsan tamam ancak yazları gelip kalayım diyorsan ve illa balık diyorsan Çeşme ve Karaburun civarlarını tavsiye ederim. Hayırlısı olsun, bir desteğe ihtiyacın olursa yardıma hazırım
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 457
Konuları: 15
Hoş gelişler olsun Niko, her zaman yardımcı oluruz.
Ercan abiyle beraber hazırız.

GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961
Biz Dünyadan Gider Olduk ,
Kalanlara Selam Olsun ,
Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya ,
Kalanlara da Haram Olsun
Ömer Hayyam
Yorumları: 247
Konuları: 14
Bildiğim kadarıyla iyi biyer orada akrabalar oturuyodu memnunlardı
GAZİANTEP/NİZİP