29-11-2012, 22:29
monawar yazdı:abi bu yil cok guzel geceler gecirdin prenseslerle avlarin daim olsun, o anlari bize yasatan anlatimin icin
Teşekkürler ediyorum Ali.Sen ne yaptın?Ava çıkabildin mi?
Kralların dansı
|
29-11-2012, 22:29
monawar yazdı:abi bu yil cok guzel geceler gecirdin prenseslerle avlarin daim olsun, o anlari bize yasatan anlatimin icin Teşekkürler ediyorum Ali.Sen ne yaptın?Ava çıkabildin mi?
29-11-2012, 22:37
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler ediyorum Ali.Sen ne yaptın?Ava çıkabildin mi? sorma cahit abi benim malzemeler bacanakta kaldi ne ben almaya gidebildim ne o getirebildi 10 gundur kurtlandim ctesi kismetse kurtlari bogacam Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
30-11-2012, 07:51
monawar yazdı:sorma cahit abi benim malzemeler bacanakta kaldi ne ben almaya gidebildim ne o getirebildi 10 gundur kurtlandim ctesi kismetse kurtlari bogacam Üzüldüm Ali.Her işte bir hayır vardır.Sağlık olsun.Şimdiden rast gelsin..
30-11-2012, 13:57
Konunun başlığını görünce bu Lüferlerin ustası Cahit Kaptandan başkası değildir diye içimdem geçirdim. Açtığımda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30-11-2012, 23:22
harikasın üstadım.doyumsuz anlatımınla aldığın zevki bizede tattırdın.bu raporun gizli kahramanı olan, güzel avlar yapmana izin veren yengeme ve sana teşekkür ederim.
(Allahım ne kadar ömür vermişse onu avlamaya devam edeceğim.)demişsin. allah sana uzun ömürler versin.
01-12-2012, 10:23
oguzcanagca yazdı:Cahit abi eline emeğine sağlık Teşekkürler ediyorum sevgili Oğuz.Seninde güzel ve bereketli avların olsun.Sevgiler..
01-12-2012, 10:28
ALTAYLI yazdı:Konunun başlığını görünce bu Lüferlerin ustası Cahit Kaptandan başkası değildir diye içimdem geçirdim. Açtığımda Sevgili Ercan,artık Lüfer dönüş yolculuğuna başladı.Belki bir-iki hafta daha balık yapar.Torik ve Levrek avlarımız başlayacak,kısmetse.İnşallah sitemizi güzel avlarımızla süsleriz. Teşekkürler ediyorum.Sevgilerimi gönderiyorum.
01-12-2012, 10:30
tahsinmersin yazdı:harikasın üstadım.doyumsuz anlatımınla aldığın zevki bizede tattırdın.bu raporun gizli kahramanı olan, güzel avlar yapmana izin veren yengeme ve sana teşekkür ederim. Yüce Allah'ım sana ve ailene, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam versin.Sevdiklerinizle mutlu kalın. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|