Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Merhaba . Yalovaya taşınıyorum yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak .
Yalçın abi o babacan duruşunuzla hayata ve denize dair ne kadar tecrübeli oldugunuz bes belli İzmire sevgiler. tanıştıgımıza çok memnun oldum saygılar
Hakan ÇETİNKAYA Yaş : 33 Yer : Yalova
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul
haakaan yazdı:sevgili Berkan abim google da araştırma yaparken buldum burayı ve çok sıcak bir ortam ile karşılaştım . üstelik Yalovadan da hatrı sayılır katılımcı olmasıda sevindirici . ben kartal lisesi mezunuyum ilk lüferi kartaldan tuttum . Smile oralarıda çok özledim seninle olta atmak için yazı beklemeye hiç niyetim yok Smile inşallah kartalda avlanırız abim yada bir gün yalovaya gelirsin sana mangal yaparım Smile kadehlerimizi kaldırırız karşılıklı kapımız her zaman açıktır bilesin Smile bunu içten hemde çok içten söylüyorum . Smile marmara adası içimdeki en büyük özlemlerden birisi . iskeleden indiğinde yüzüne vuran tatlı esinti ile beraber gelen o ada çayının eşsiz kokusu insanların sıcağı çay bahçelerinin gölgesi koruk suyu kara sevdası dondurması Smile her şeyi ile çok özledim Smile inşallah en kısa zamanda kucaklaşmak bol bol sohbet etmek dileği ile abim . seviyorum seni . saygılarımla Seerf

Aynen ben de arama yaparken bulmuştum geçen sene, dediğin gibi çok sıcak ve samimi bir ortam, kavga dövüş yok Gulumse sen hele bi gel buralara, kartaldan boğazdan yalovadan nerden istersen avlanırız Wink görüşmek üzere kardeşim..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Hakan yeni yaşam yerinde her şey gönlünce olsun.76 Keyifli dostluklar kurulacağından şüphemiz yok. Bizler de buralardan sizlere katılırız76
Bul
ALTAYLI yazdı:Hakan yeni yaşam yerinde her şey gönlünce olsun.76 Keyifli dostluklar kurulacağından şüphemiz yok. Bizler de buralardan sizlere katılırız76

İyi dileklerin için çok teşekkürler abi . inşallah bir gün hep beraber sallarız oltalarımızı suya Smile saygılar .
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul
haakaan yazdı:Yalçın abi o babacan duruşunuzla hayata ve denize dair ne kadar tecrübeli oldugunuz bes belli İzmire sevgiler. tanıştıgımıza çok memnun oldum saygılar

eyvallah hakancım.bende gölcük doğumluyum.umarım kısa zamanda oralara yolum düşerde görüşürüz.bu arada izmire gelirsen beklerim.Wink
Bul
yycolak yazdı:eyvallah hakancım.bende gölcük doğumluyum.umarım kısa zamanda oralara yolum düşerde görüşürüz.bu arada izmire gelirsen beklerim.Wink

inşallah abi çok isterim Smile
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul
Aramıza hoşgeldin Hakan.Keyifli paylaşımlar dilerim.Önümüzdeki hafta için kolaylıklar dilerimGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin Hakan.Keyifli paylaşımlar dilerim.Önümüzdeki hafta için kolaylıklar dilerimGulumserasgele.

iyi dilekleriniz için çok teşekkürederim orhan abi . inşallah herşey çok daha güzel olacak . açıkçası yalovaya taşınacağım için hem mutluyum hem huzurlu Smile
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,171 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  Edirne bölgesi merhaba !!! tatar1301 16 2,918 08-09-2016, 23:24
Son Yorum: Ergun ŞİRİN
  merhaba Can_Kurtul 13 1,110 25-03-2016, 10:37
Son Yorum: HAŞİM77
  Merhaba Arkadaşlar Devranİzmir 17 1,499 23-02-2016, 10:55